Pastoor M. Sterckenstraat 32 | Meerssen

Op een prima locatie in Meerssen gelegen goed onderhouden en instapklare gezinswoning met een uitgebouwde leefruimte, garage/berging en voor- en achtertuin.

Typering:

De oorspronkelijk in de jaren 60 gebouwde woning is de aflopen jaren op diverse punten gemoderniseerd en uitgebreid. Recent is nog een nieuwe keuken geplaatst. De ligging is centraal te noemen, op loopafstand van het gezellige centrum van Meerssen, alwaar een diversiteit aan winkels, basis- alsmede een middelbare school, bus en treinstation op 5 min. Het buitengebied (bossen en velden) is tevens op een paar minuten loopafstand bereikbaar. Meerssen ligt op ca. 5 kilometer van het centrum van Maastricht en de op- en afritten van de A2 en de A79 liggen eveneens op steenworp afstand.

Begane grond:

Entree/hal (ca. 6 m2),voorzien van tegelvloer, aparte bergruimte met de meterkast, volledig betegelde toiletruimte met fonteintje, leefruimte bestaande uit een woonkamer (ca. 25 m²) voorzien van eikenhouten plankenvloer en een aangrenzende ruime leefkeuken (ca. 20 m²) met plavuizenvloer, schuifpui naar de achtertuin en is voorzien van een aanbouwcombinatie met 5-pits gaskookplaat, RVS-afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven, garage/berging (ca. 11 m²) met openslaande deuren naar de tuin en voorzien van een tegelvloer met schrobputje, aanrechtblad met wasbak en aansluiting voor de wasmachine en droger, plaatsing HR-cv-combiketel (2010) met 80 liter boiler(huur) en de unit mechanische ventilatie van de keuken. In de voorgevel een houten poort met dubbele deuren naar de voorgelegen oprit waar parkeermogelijkheid voor twee auto’s, nette achtertuin (ca. 105 m²) bestaande uit een betegeld terras, gazon en in de achterzijde van de tuin een stenen bergruimte en overkapping.

1e verdieping:
Ruime overloop (ca. 7 m²) , voorzien van laminaat, alwaar een werkplek, slaapkamer I (ca. 12 m²) gelegen aan de achterzijde, voorzien van laminaat, rolluik en inbouw-garderobe-kast, slaapkamer II (ca. 9 m²) gelegen aan de voorzijde, voorzien van laminaat en rolluik, geheel betegelde badkamer (ca. 6 m2), voorzien van ligbad, aparte douche, 2e toilet, wastafel met ombouw, spiegelkast en designradiator.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping, 3e slaapkamer (ca. 9 m2) en 4e studeer/hobby/kleedkamer (ca. 5 m²), beiden voorzien van dakkapel met rolluik (zolderverdieping werd in 2008 geheel verbouwd). Ook bevinden zich aan de voorzijde 2 Velux-dakramen, beiden voorzien van rolluiken. Onder de schuine kanten van het dak voldoende opbergruimte. De gehele zolderverdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: ca.1960, perceelgrootte: 257 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 116 m2, overige externe ruimte (berging): ca. 6 m2, inhoud: ca. 409 m3.
De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
De woning is medio 2003 voorzien van diverse geluidsisolerende voorzieningen.
De 1e- en 2e verdieping zijn geheel voorzien van rolluiken.
De woning heeft een onderhoudsarme voortuin en een ruime achtertuin.

Zelfs mogelijkheid tot uitbreiding van de 1e verdieping (tekening aanwezig).

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.