Papenweg 78 | Bunde

OPKNAPPER!

Op een prachtig groot en breed perceel (ca. 1.600 m2!) in de kern Bunde gelegen geheel te renoveren/moderniseren zeer royale woning met diverse aan- en bijbouwen.

Typering:

Deze royale woning is gelegen aan de Papenweg. De woning is in ca. 1930 gebouwd en is bestemd voor de liefhebber om er een ‘paleisje’ van te maken. Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en busverbindingen). Bunde ligt op circa 2 kilometer van centrum Meerssen. De bereikbaarheid is ook (gelet op de ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat. Voor alle maatvoeringen van de woning zie de bijgaande plattegronden.

Souterrain:
Voorraadkelder (ca. 25 m2).

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, woonkamer met openhaard, zeer grote leefkeuken, 2 bijkeukens, berging, tussenportal met toilet, garage, royale hobbyruimte met smeerput, zeer grote overkapping van ca. 67 m2. Achter in de tuin staat de voor meerdere doeleinde geschikte schuur van ca. 37 m2.

1e verdieping:

Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer v.v. ligbad, wastafel en toilet.

2e verdieping:

Vaste trap naar ruime zolderverdieping met de 4e slaapkamer en 2 bergzolders, cv-ruimte.

Algemeen:

Bouwjaar: 1931, perceelgrootte: 1.605 m2, gebruiksoppervlakte wonen: 204 m2, overige inpandige ruimten (garage, bergzolder, kelder): ca. 44 m2, overige buitenruimten (schuur, overkapping): ca. 104 m2.

Aanvaarding in onderling overleg.

In de koopakte zal o.a. de onderstaande “ouderdomsclausule” worden opgenomen: “Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning meer dan 80 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager kunnen liggen dan bij nieuwe woningen. Verkoper staat niet in voor de kwaliteit van de vloeren, het dak, de leidingen voor elektriciteit, water en riolering. Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het woongebruik. Tevens verklaart koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van de onroerende zaak. Ook wordt nadrukkelijk gesteld dat verkoper koper heeft geattendeerd op het feit dat hij het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van, c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte wel zelf feitelijk had gebruikt en bewoond, behoudens hetgeen waarvoor hij zich in de artikelen hiervoor heeft verklaard, in te staan. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.