Padualaan 9 | Maastricht

Op een zeer gewilde locatie in de wijk Scharn gelegen royale gezinswoning met garage, 4 (mogelijk 6) slaapkamers, 2 badkamers en mooie diepe stadstuin.

 

Typering:

Deze speels ingedeelde woning ligt in de wijk Scharn in de directe nabijheid van de nieuwe “groene loper” en diverse uitvalswegen (richting Luik, Eindhoven en Heerlen). Ook het centrum van Maastricht is prima te voet en per fiets te bereiken.

Scharn wordt gezien als buurt met veel ruimte. Het is een groene buurt, waar veel perken, bomen en plantsoenen te vinden zijn. Er liggen zowel villa’s als appartementen en zowel statige herenhuizen als gezinswoningen. Deze variatie in woningbouw heeft gezorgd voor een diversiteit aan inwoners in Scharn. Het grote aanbod aan voorzieningen (basisscholen, winkels en sportverenigingen) maken Scharn tot een levendige en aangename buurt om te leven, te wonen en te werken.

Niveau -1/0:

Oprit welke toegang biedt tot de inpandige garage (6.35 x 3.20) met berging en aansluitingen wasmachine en droger, overdekte entree, royale hal (ca. 9 m2) met plavuizen vloer, meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, via een trapje te bereiken ruime verlaagde kantoor/praktijk/slaapruimte (5.70 x 3.20).

Niveau 1/2:

Via trappenhuis te bereiken verdieping, overloop, bergkast, ruime eetkeuken  (5.70 x 3.20) v.v. L-aanbouwcombinatie met alle benodigde apparatuur en granieten werkblad, aansluitend prachtig overdekt terras (5.70 x 3.85) met trap naar lager gelegen mooie stadstuin, via trap vanuit de keuken te bereiken woonkamer/living (4.00 x 5.70) met erker.

Niveau 3/4:

Overloop, slaapkamer I (3.75 x 3.30) met aansluitend badkamer (3.15 x 1.75) v.v. ligbad, toilet en vaste wastafel, via trapje te bereiken overloop welke toegang biedt tot de royale slaapkamer II (ca. 18 m2) met aansluitend balkon, 2e badkamer (2.40 x 2.10) v.v. douche, wastafel en toilet.

Niveau 5/6:

Overloop, slaapkamer III (5.70 x 3.30) met vaste kast, via trapje te bereiken volgende overloop naar berging (3.10 x 2.40) met plaatsing cv-combiketel (huur), slaapkamer IV (5.70 x 3.25) met dakkapel.

Algemeen:

Bouwjaar: 1980, perceelgrootte: 300 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 205 m2, overige inpandige ruimten: ca. 22 m2, overdekt terras: ca. 23 m2, inhoud: ca. 820 m3, kunststof kozijnen dubbel glas, betonnen vloeren, pannen dakbedekking, dakisolatie. Aanvaarding in onderling overleg.

 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.