Oranjeplein 1 | Bunde

Deze royale vrijstaande hoekwoning met optimale privacy, ruime garage en 4 slaapkamers is gelegen op een groot perceel (570 m2!) in buurt “Oost” te Bunde, gemeente Meerssen.

Typering:

Deze mooie woning is gelegen in de directe nabijheid van het Bunderbos en het bus- en treinstation van Bunde. De woning is aan de linker- en rechter zijgevel uitgebouwd met respectievelijk een verruiming van de living en een royaal overdekt terras. Bunde is zeer  gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld” (op loopafstand), alwaar voetbal, tennis, padel, hockey en golf het gehele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand.

Begane grond:

De begane grond is voorzien van een prachtige, lichtgrijze leistenenvloer. Entree/hal (2.75 x 1.80), luik naar kruipruimte, meterkast (automaat, slimme meters), toilet met wandcloset en fonteintje, royale speels ingedeelde woonkamer/living (totaal ca. 52 m2) met gashaard en trapkast, op de achtertuin gesitueerde open keuken (4.30 x 2.50) met keukencombinatie v.v. inductie kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en composiet werkblad, bijkeuken (2.25 x 1.70) met toegang naar de tuin, inpandig te bereiken garage (5.35 x 2.95) met vliering, overdekte buitenruimte met lichtkoepel (6.10 x 3.60), achterom via de oprit, prachtige zonnige tuin met tuinhuis (3.75 x 2.95).

1e verdieping:

L-overloop, berging met plaatsing cv-combiketel (eigendom, 2020), 4 slaapkamers respectievelijk (6.10 x 2.40), (4.90 x 2.90), (2.85 x 2.95) en (3.35 x 2.55), gedateerde doch functionele badkamer (2.35 x 1.80) v.v. ligbad, wastafelmeubel en duobloc.

Algemeen:

Bouwjaar: 1976/1977, perceelgrootte: 570 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 134 m2, overige (inpandige) ruimten: ca. 16 m2 (garage), overkapping: ca. 20 m2, tuinhuisje: ca. 11 m2, houten kozijnen met dubbele beglazing, betonnen vloeren, spouwmuur isolatie, dakisolatie. Fijne gezinswoning met heel veel daglichtinval en is gelegen op een super locatie tegenover het pad naar het Bunderbos.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.