Op de Meer 58 | Maastricht

Op een idyllische locatie en op een royaal perceel in het gezellige Maasdorp Itteren gelegen direct instapklare sfeervolle woning met 3 grote slaapkamers en een fijne tuin met veel privacy. De prachtige foto’s geven echt de werkelijkheid weer!

Typering:
Deze ruime gezinswoning dateert uit 1936, is volledig gerenoveerd en ligt op de gezelligste locatie midden in Itteren, nabij de Maas . Het is een heerlijke woning en is in een prima onderhoudstaat. De woning straalt een perfecte en gezellige sfeer uit en is door de jaren heen geheel gemoderniseerd. Itteren kenmerkt zich door haar dorpse karakter en ligt toch vlakbij de stad. Het zijn maar 10 autominuten tot hartje centrum Maastricht en het ligt 5 minuten van het gezellige centrum van Bunde en Meerssen, alwaar alle dagelijkse voorzieningen te vinden zijn. Ook kan men optimaal genieten van de natuur die zich rondom het dorp bevindt.

Begane grond:
Entree/hal (2.30 x 2.15) met prachtige hardstenen plavuizenvloer, modern toilet met wandcloset en fonteintje, meterkast, woonkamer/living (ca. 30 m2) met mooie houten vloer, aansluitend schitterende leefkeuken (ca. 27 m2) met aanbouwcombinatie in stijl v.v. kookeiland met 6-pits gaskookplaat, afzuigkap en ingebouwde hardstenen wasbak, koelkast, vrieskast en vaatwasser, ruime bijkeuken (2.75 x 2.00) met aansluitingen witgoed, oprit voor 2 auto’s, mooie houten poort, groot terras grenzend aan de keuken, royale vrijstaande berging in de fraai aangelegde tuin met optimale privacy.

1e verdieping:
Deze verdieping is v.v. een mooie houten vloer.
Overloop (3.45 x 1.00) met vaste kast, 3 ruime slaapkamers respectievelijk groot (4.60 x 4.50), (3.40 x 2.70) en (5.90 x 2.70), verlaagd tussenportaal (2.35 x 1.90) met trapkast, moderne eigentijdse grote badkamer (3.45 x 3.45) met pvc-vloer en verder v.v. inloopdouche, vrijstaand ligbad, wastafelmeubel met 2 wastafels en wandcloset.

2e verdieping:
Zolderverdieping (7.05 x 4.05) met hoge nok (4.00 m) te bereiken via vaste trap,
plaatsing cv-combiketel (eigendom 2008), 4e slaap/hobbykamer heel goed realiseerbaar.

Algemeen:
Bouwjaar: 1936, verbouwd en gemoderniseerd vanaf 2012, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 140 m2, perceelgrootte: 528 m2, dakisolatie, kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.