Op de Locht 35 | Bunde-Kasen

In één van de mooiste villawijken van Zuid Limburg gelegen ruim vrijstaand woonhuis met heerlijk zwembad op een royaal perceel met blijvend vrij uitzicht richting de naast gelegen landerijen.

Typering:

Deze woning met wijds uitzicht is gelegen in de geliefde villawijk “Kasen”. In de (directe) nabijheid (Bunde) zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde-Kasen, behorend tot de gemeente Meerssen, ligt op ca. 8 kilometer van het centrum van Maastricht en is o.m. door middel van trein- en busverbindingen derhalve uitstekend bereikbaar.

Begane grond:

Entree/hal, garderobekast, meterkast, modern gastentoilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer/living (9.60 x 4.10/3.20) met openslaande deuren naar de tuin, zeer ruime keuken (ca. 21 m2) met moderne witte aanbouwcombinatie v.v. alle apparatuur, aansluitend royale serre/eetkamer (5.30 x 3.50) met gashaard en tweemaal dubbele openslaande deuren naar de tuin, tussenruimte (ca. 6 m2) alwaar een 2e toilet, bidet, douche en wastafel, sauna (2.30 x 1.80), bergkast (1.50 x 1.60) met vliering en aansluiting van de cv-combiketel, bijkeuken/wasruimte (2.30 x 1.60) met aansluitingen witgoedapparatuur en deur naar de tuin, garage (5.00 x 2.90) met vliering, prachtige tuin op het zuidoosten gelegen met overdekt terras, tuinhuis (ca. 7 m2), groot zwembad en achterom.

1e verdieping:

L-overloop, slaapkamer I (masterbedroom, 4.20 x 4.10), slaapkamer II (4.05 x 3.25) met vaste kastenwand en slaapkamer III (4.05 x 3.20) met vaste wastafel, moderne badkamer (2.35 x 1.75) v.v. ligbad, wandcloset, wastafelmeubel en wandkast.

Algemeen:

Bouwjaar: 1970, aanbouw 1976, perceelgrootte: 827 m2, gebruiksoppervlakte wonen: 169 m2, overige inpandige ruimten (garage): ca. 15 m2, externe bergruimte (tuinhuis): 7 m2, overkapping: ca. 21 m2, inhoud: ca. 700 m3, kunststof kozijnen, geheel dubbel beglaasd, dakisolatie (nageïsoleerd tempex), spouwmuren (niet geisoleerd). Een woning met optimale privacy!

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Meetrapport aanwezig.