Op de Bannet 43 | Maastricht

Op een prima locatie in het gezellige Maasdorp Itteren gelegen te moderniseren halfvrijstaande (starters)woning met 4 slaapkamers, garage en tuin.

Typering:

Deze gezinswoning dateert uit 1973 en ligt aan de rand van Itteren. Itteren kenmerkt zich door haar dorpse karakter en ligt toch vlakbij de stad. Het zijn maar 10 autominuten tot hartje centrum Maastricht en het ligt 5 minuten van het gezellige centrum van Bunde en Meerssen, alwaar alle dagelijkse voorzieningen te vinden zijn. Ook kan men optimaal genieten van de natuur die zich rondom het dorp bevindt.

Begane grond:

De begane grond is v.v. een grijze tegelvloer. Entree/gang (ca. 6 m2) met tegelvloer, meterkast, toilet, woonkamer/living (ca. 36 m2) met trapkast en doorgang naar de garage, gesloten keuken (3.65 x 2.45) met gedateerde keukencombinatie en aansluiting wasmachine, garage/hobbyruimte (5.80 x 3.05) met wastafel en plaatsing cv-combiketel, tuin met terras en achterom.

1e verdieping:

Overloop (2.70 x 1.95) met 2 muurkasten, 4 slaapkamers respectievelijk groot (3.65 x 2.50), (3.65 x 3.25), (3.70 x 3.25) en (3.70 x 2.50), gedateerde badkamer (ca. 4 m2) met ligbad, toilet en wastafel.

Algemeen:

Bouwjaar: 1973, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 110 m2, garage: ca. 18 m2, inhoud: ca. 385 m3, perceelgrootte: 296 m2, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, spouwmuren, geen dakisolatie, betonnen vloeren.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.