Nieuwe Vliekerweg 1 | Ulestraten

Vrijstaande, ruime multifunctionele woning met brede oprit, 4 slaapkamers en grote hobby/atelier/kantoorruimte (ca. 125 m2), gelegen op een mooi perceel van ca. 2.200 m2.

 

Typering: 
De woning is gelegen aan de rand van het dorp Ulestraten. Vanwege de indeling is de woning levensloopbestendig te noemen (2 slaapkamers en badkamer op begane grond niveau).
Ulestraten (Limburgs: Ulesjtraote) is een dorp in de gemeente Meerssen dat ligt in het zuiden van de provincie Limburg. Het dorp ligt aan de rand van het Geuldal en het Centraal Plateau.
De locatie is prima en biedt optimale privacy. De woning ligt in de nabijheid van winkels en de basisschool van Ulestraten en direct bij schitterende wandelgebieden. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken en is daardoor een ideale uitvalsbasis richting alle belangrijke plaatsen in Zuid-Limburg. Door de directe nabijheid van Meerssen (circa 2 km) en Maastricht (circa 9 km) weet Ulestraten zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen.

 

Souterrain: 
Provisiekelder (4.00 x 3.65), plaatsing cv-combiketel (Remeha, eigendom, bouwjaar 2012).

 

Begane grond: 
Hal (4.60 x 2.80) met breukmarmer vloer, meterkast, woonkamer (8.75 x 4.50) met leistenen vloer, open haard en openslaande deuren naar tuin, gesloten keuken (4.10 x 3.10) met rustieke aanbouwcombinatie, tussenportaal (2.00 x 0.85) naar de 2 slaapkamers van resp. 14 en 11 m2, separaat toilet met duobloc, gedateerde badkamer (ca. 7 m2) met 2x wastafel, ligbad/whirlpool en aansluiting wasmachine, tuin met groot terras en huisweide.
Via brede oprit te bereiken multifunctionele hal (ca. 95 m2) met aansluitend de huidige werkplaats van ca. 30 m2.

 

1e verdieping: 
Overloop (2.80 x 1.10), vide, slaapkamer III (4.20 x 3.95) en slaapkamer IV (4.00 x 3.95), beiden met wastafel, royale bergingen (ca. 13 m2) in de spitsen.

 

Algemeen: 
Bouwjaar: 1972, perceelgrootte: 2.195 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 135 m2, overige in- en externe ruimten: ca. 125 m2, inhoud (excl. loods/hal): ca. 425 m3, dakisolatie, houten kozijnen met HR++glas (2003). Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.