Molenstraat 5 | Valkenburg

Vraagprijs: € 249.000,-

BELEGGINGSPAND

In het centrum van Valkenburg gelegen tussengelegen, VERHUURDE woning met in de directe nabijheid voldoende parkeergelegenheid voor zowel de eigenaar (vergunning) als bezoek (betaald parkeren).

Typering:

In een karakteristiek autovrij straatje ligt deze prima onderhouden woning. De woning is sinds november 2021 voor onbepaalde tijd verhuurd, huuropbrengst bedraagt € 11.400,- per jaar. Het betreft een object op absolute toplocatie, op 2 minuten lopen van het centrum en het Walramplein. De woning is na de wateroverlast in 2021 volledig gemoderniseerd en de huidige huurders zijn er instapklaar ingetrokken. De woning wordt zeer netjes bewoond.

Begane grond:

Hal met meterkast (1.83 x 1.13), toilet met fonteintje (1.30 x 1.13), leefruimte (ca. 30 m2) bestaande uit woon/eetkamer/keuken, moderne keukencombinatie in L-opstelling, trap naar verdieping, kleine buitenopslag (2.00 x 1.00).

1e verdieping:

Overloop, grote moderne badkamer v.v. douche, ligbad, vaste wastafel en toilet, cv-wasruimte (ca. 8 m2), ook te gebruiken als slaapkamer I, royaal dakterras (2.35 x 4.20).

2e verdieping:

Zeer grote slaapkamer (5.57 x 4.26) met mogelijkheid voor 2 slaapkamers.

Algemeen:

Bouwjaar: 1820, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 81 m2, externe buitenruimte (opslag en dakterras): ca. 12 m2.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Piet Stohr Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde oppervlakten en maten zijn indicatief.