Mockeborg 26 | Maastricht

Op een rustige locatie gelegen leuke tussengelegen (starters)woning met 3 slaapkamers, parkeerplaatsen voor de deur en een achterom met buitenberging.

 

Typering:
Deze verrassend ruime woning, verdeeld over 2 verdiepingen, is gelegen in woonwijk “de Heeg” in een fijne leefomgeving, in de buurt van speelveldjes en de sporthal. Alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen en winkels (winkelcentrum De Roserije) bevinden zich op loopafstand. Verder kenmerkt zich de wijk door haar goede verbindingswegen richting autosnelweg (Eindhoven, Heerlen, Aken), het centrum van Maastricht en grote instellingen als AZM, MECC en Gouvernement.

Begane grond:
Ruime hal/gang (ca. 7 m2), betegeld toilet met fonteintje, meterkast, washok met aansluiting wasmachine en plaatsing van cv-combiketel (huur, Intergas), trapkast, mooie en gezellige leefruimte (totaal ca. 42 m2) bestaande uit zitkamer (5.20 x 4.65), keuken (3.20 x 2.20) met moderne aanbouwcombinatie en eetkamer (3.25 x 2.95), geheel beklinkerde tuin met achterom en stenen tuinberging (3.25 x 2.30).

1e  verdieping:

Royale overloop (ca. 5 m2), bergkast, slaapkamer I (5.15 x 3.40) met 2 grote dakvensters, slaapkamer II (4.10 x 2.70) met groot dakvenster, slaapkamer III (3.20 x 2.40) met dakvenster, gedateerde doch ruime badkamer (ca. 5 m2) v.v. ligbad, toilet en wastafelmeubel.

Algemeen:

Bouwjaar: ca 1979, woonoppervlakte: ca. 95 m2 (excl. tuinberging), inhoud: ca. 295 m3, houten kozijnen, dubbele beglazing (een 2-tal ramen zijn aan vervanging toe), ruim voldoende parkeergelegenheid rondom de woning, goede algehele staat van onderhoud. Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aanvaarding in onderling overleg.

Aanvaarding in onderling overleg.

 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.