Minister Talmastraat 35 | Maastricht

Verrassend ruime hoekwoning met 4 slaapkamers, multifunctionele kelder en zonnepanelen in de geliefde wijk Heugemerveld in Maastricht!

Typering:

De buurt “Heugemerveld” grenst aan het Céramique, welke een goede en snelle verbinding heeft met o.a. het station en het centrum van Maastricht. Daarnaast zijn uitvalswegen richting autosnelwegen (Luik, Eindhoven, Heerlen/Aken) en het Limburgse Heuvelland snel en gemakkelijk te bereiken. Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, banken en openbaar vervoer zijn gelegen in de directe nabijheid. Instellingen zoals Mecc, AZM, Vodafone, Gouvernement en Universiteit liggen op loopafstand.

Souterrain:

Geheel onderkelderde woning welke is ingedeeld in 4 ruimten (totaal ca. 43 m2) met een stahoogte van ca. 2 meter. Deze ruimte is voor meerdere doeleinden geschikt. Thans is de ruimte in gebruik als berging en wasruimte met aansluitingen witgoed en biedt toegang middels buitentrap tot achtertuin.

Begane grond:

De begane grond is voorzien van een lichte travertinvloer. Entree via inkomhal, meterkast (automaat en omvormer zonnepanelen), toilet met wandcloset, woon/zitkamer (7.45 x 3.60/3.10) met schuifpui naar overdekt terras, semi-open keuken (3.50 x 1.85) voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vrieskast, onderhoudsvrije achtertuin met groot overdekt terras (6.00 x 4.00), achterom.

1e verdieping:

Overloop met toegang tot de slaapkamers, badkamer en trap naar zolderverdieping. De 3 slaapkamers zijn resp. groot: (3.70 x 3.60), (3.80 x 2.20) en (3.40 x 2.45), badkamer (3.50 x 1.75) v.v. (bubbel)ligbad, douche, wastafelmeubel en wandcloset.

 2e verdieping:

De zolderetage met bergruimte in de spitsen is toegankelijk middels vaste trap. Voorzolder met kast cv-combiketel (Hesi huur, bouwjaar 2017-2018). Slaapkamer 4 (ca. 3.75 x 3.40) met dakkapel.

Algemeen:

Bouwjaar: 1949, perceelgrootte: 150 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 109 m2, gebruiksoppervlakte souterrain: ca. 43 m2, overkapping terras: ca. 24 m2, inhoud woning: ca. 503 m3, 12 zonnepanelen (huur € 75,- p.m.) met omvormer per paneel, energielabel C, dakisolatie (Unidek dakbeschot), houten kozijnen met dubbele beglazing, betonnen vloeren, rolluiken. Hoekwoning dichtbij het centrum van Maastricht.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.