Membredestraat 14 | Maastricht

 VANWEGE DE ZEER GROTE BELANGSTELLING ZIJN ER HELAAS GEEN BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEDEN MEER!

Op de hoek van het Sterreplein en de Membredestraat in het mooie Maastrichtse stadsdeel Wyck gelegen zeer sfeervolle en knusse (starters)woning.

Typering:

De woning, voorzien van leuke oude elementen, is gelegen in het zeer gewilde stadsdeel Wyck, ongeveer 300 meter van het NS station. Alle stedelijke voorzieningen zoals supermarkten, winkels, horeca en cultuur liggen op loopafstand. Wyck is een cultureel en kunstminnend stadsdeel van Maastricht. Dicht bij de Maas, alwaar men op de vele terrassen gezellig kan vertoeven. De locatie is heel goed te bereiken met openbaar vervoer en makkelijk fietsend en lopend te ontdekken.

Souterrain:

Geheel onderkelderd souterrain (ca. 18 m2) met veel bergruimte en plaatsing cv-combiketel (Remeha, eigendom, geplaatst 2013), meters gas, elektra (nieuwe groepenkast) en water.

Begane grond:

Entree, super gezellige (eet)kamer/keuken (totaal ca. 26 m2) met laminaatvloer, trappartij naar kelder en 1e verdieping. De open keuken is van een plavuizenvloer en witte aanrechtcombinatie met gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en houten werkblad, toilet.

1e verdieping:

Zeer knusse woonkamer/living (ca. 19 m2) met laminaatvloer, deur naar dakterras (ca. 6,5 m2) en trappartij naar 2e verdieping.

2e verdieping:

Romantische slaapkamer (ca. 17 m2) met laminaatvloer, badkamer ensuite (ca. 2 m2) v.v. douche en wastafelmeubel.

Algemeen:

Bouwjaar: jaren ’20-30, perceelgrootte: 31 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 64 m2, overige inpandige ruimten: ca. 18 m2, inhoud: ca. 300 m3, grotendeels houten vloeren, deels houten kozijnen met enkel glas, deels kunststof kozijnen (2013) met dubbel glas, pannen gedekt, dakisolatie (2013) en platte delen bitumineuze bedekking (2013), elektra vervangen in 2013, oude antieke binnendeuren.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 3 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.  Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.