Meidoornlaan 31 | Bunde

Vraagprijs: € 299.000,-

Gerenoveerde en gemoderniseerde halfvrijstaande woning in Bunde met 3 slaapkamers, oprit en royale achtertuin.

Typering:

Deze instapklare woning is gelegen in de kinderrijke buurt “Bunderveld”. Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen (om de hoek). Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. In de directe nabijheid is het gezellige centrum van Meerssen, terwijl het centrum van Maastricht op ca. 5 kilometer afstand ligt.

Souterrain:                                                                                                                                   

Royale provisiekelder (3.75 x 1.80), alwaar plaatsing van de cv-combiketel.

Begane grond:

Voortuin, oprit, entree, modern toilet met wandcloset, meterkast, sfeervolle leefruimte     (totaal circa 30 m2) met mooie laminaatvloer en bestaat uit woon/eetkamer en open keuken met nieuwe witte keukencombinatie v.v. inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en combi magnetron-oven, achtergelegen garage/bergingen (circa 18 m2), diepe tuin met terras en gazon.

1e verdieping:

Overloop, prachtige moderne badkamer (2.00 x 1.20) voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset, slaapkamer I (3.45 x 2.85), slaapkamer II (3.80 x 2.80) en slaapkamer III (2.65 x 2.90).

Algemeen:

Bouwjaar: 1961, perceeloppervlakte: 258 m2, gebruiksoppervlakte wonen: circa 75 m2, overige ruimten (bergingen en kelder): circa 25 m2, inhoud: circa 294 m3. De woning is grotendeels v.v. nieuwe kunststof kozijnen en deels v.v. bestaande houten kozijnen met dubbele beglazing.

Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.