Meidoornlaan 26 | Bunde

Geheel gemoderniseerde halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers, oprit, carport en tuin op het zuiden.

Typering:
Deze sfeervolle woning is op de begane grond uitgebouwd en is gelegen in de kinderrijke buurt “Bunderveld”. Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen, beiden om de hoek en op loopafstand gelegen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. In de directe nabijheid is het gezellige centrum van Meerssen, terwijl het centrum van Maastricht op ca. 5 kilometer afstand ligt.

Souterrain:

Provisiekelder (3.75 x 1.80).

Begane grond:
Voortuin, oprit/carport (2.30 x 7.00), entree (3.75 x 0.95), modern toilet met wandcloset en fonteintje, nieuwe meterkast, leefruimte (totaal circa 46 m2) bestaande uit woon/eetkkamer (ca. 40 m2) met nieuwe lichte laminaatvloer en open haardpartij, alsmede een open keuken (ca. 6 m2) met nieuwe witte keukencombinatie v.v. alle apparatuur, garage/berging (6.40 x 2.25) met plaatsing cv-combiketel (ATAG, huur Volta), buitenberging (3.65 x 2.15), tuin op het zuiden.

1e verdieping:
Overloop, moderne betegelde badkamer (1.95 x 1.95) met inloopdouche, wastafelmeubel met spiegel en wandcloset, slaapkamer I (3.75 x 2.85), slaapkamer II (3.50 x 2.85) en slaapkamer III (2.60 x 2.90).

Algemeen:
Bouwjaar: 1961.
Perceeloppervlakte: 204 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 92 m2, overige ruimten (garage, bergingen en kelder): circa 40 m2, inhoud: circa 400 m3.
De woning is voorzien van dubbele beglazing. Recent geheel gemoderniseerd.

Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.