Meesweg 4A | Berg en Terblijt

Centraal gelegen tussen Valkenburg en Maastricht, ZEER royale halfvrijstaande woning met maar liefst 6 slaapkamers en gelegen op een groot perceel (925 m2).

Typering:

Deze woning is door de huidige eigenaren de afgelopen maanden volledig gestript en is klaar om het door de toekomstige eigenaar geheel naar eigen wens af te maken / te moderniseren. De woning heeft (nog) vele mogelijkheden en de indeling kan zeker nog veranderd worden. Voorheen was het een woning met inpandig appartement, maar praktijk of kantoor aan huis is zeker mogelijk. Ook is het lang geleden nog een pension geweest. Dankzij de ligging tussen Berg en Terblijt en Valkenburg zijn alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Men heeft de keuze uit meerdere supermarkten, basisscholen en er zijn vele sportverenigingen. Voor fanatieke fietsers en wandelaars is dit een prachtige plek om te wonen met vele wandel-/fietsroutes langs groeves en mooie dorpjes. Tegelijk ligt de woning op iets meer dan 5 minuten van de autowegen A2 en A79 waardoor Maastricht binnen 10 minuten te bereiken is.

Souterrain:

Provisiekelder (ca. 10 m2).

Begane grond:

Hal/gang, toilet, meterkast, aan de linkerzijde van de gang is de L-woonkamer (7.61 x 4.42 / 2.98) met schouw, gesloten keuken (3.32 x 3.65) met keukencombinatie v.v. apparatuur, tussenruimte/bijkeuken (3.67 x 1.53) met deur naar de tuin, aan de rechterzijde van de gang is het (voormalig) appartement bestaande uit de zitkamer (7.59 x 2.68), keuken (3.67 x 2.25) en de badkamer (1.67 x 3.67). De brede oprit leidt naar fantastische tuin met diverse mogelijkheden, dubbele garage (5.69 x 5.42) en buitenberging (4.94 x 3.01). De begane grond heeft een gebruiksoppervlakte wonen van ca. 106 m2 en de garage met berging samen ca. 45 m2.

1e verdieping:

Royale overloop welke toegang biedt tot de 6 slaapkamers, resp. groot (5.12 x 3.72),

(2.69 x 2.42), (3.61 x 2.71), (3.93 x 2.71), (2.97 x 3.47) en (4.01 x 5.12 / 2.97), (voormalige) badkamer (1.85 x 1.82). De 1e verdieping heeft een gebruiksoppervlakte wonen van ca. 94 m2.

2e verdieping:

Via vaste trap te bereiken bergzolder met een oppervlakte van ca. 29 m2 (gemeten bij stahoogte 1,5 meter).

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1930, perceelgrootte: 925 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 200 m2, gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimten (zolder en kelder): ca. 38 m2, gebruiksoppervlakte externe ruimten (garage en buitenberging): ca. 45 m2, deels

houten- deels kunststof kozijnen, deels dubbel- deels enkel glas, massieve muren en spouwmuren.

Er zijn door een interieur architect een 7-tal ontwerpen voor mogelijke realisatie van de begane grond gemaakt. Deze zijn in de woning ter inzage.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.