Meerstraat 17 | Bunde

Vraagprijs: € 349.000,-

OPEN HUIS:

Dinsdag 12 maart van 10.30 tot 12.00 uur en woensdag 13 maart van 16.30 tot 18.00 uur.

Kom je een kijkje nemen? Stuur me een mailtje met jouw gegevens en de dag wanneer je wil komen kijken.

In de mooie forenzenplaats Bunde, gemeente Meerssen, op een prima locatie gelegen vrijstaande woning met garage, 4 slaapkamers en tuin met vrij uitzicht aan de achterzijde.

Typering:

Deze te moderniseren/te renoveren vrijstaande woning kan zomaar uw droomhuis worden. Kom kijken wat voor een mooi paleisje van deze woning gerealiseerd kan worden. De woning is gelegen  op enkele minuten van de winkelvoorzieningen, zoals de Jumbo en Albert Heijn. Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Begane grond:

Entree, L-woonkamer (ca. 36 m2) met trap naar verdieping, open keuken (3.85 x 3.45) met L-keukenopstelling, tussenportaal, toilet, badkamer (2.30 x 2.40) met ligbad, douche en wastafel, garage + berging en vliering (ca. 28 m2), cv-ruimte met ketel en geiser, overdekt terras (5.05 x 4.25), tuin gelegen op zuidoost.

1e verdieping:

Overloop, 4 slaapkamers resp. groot (3.90 x 3.40), (3.70 x 3.45), (3.55 x 3.40) en (3.45 x 2.00).

2e verdieping:

Vliering via luik en steektrap.

Algemeen:

Bouwjaar: 1968, perceelgrootte: 575 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 110 m2, overige ruimten (garage, berging, vlieringen): ca. 33 m2, overkapping: ca. 21 m2, inhoud: ca. 553 m3, houten kozijnen, grotendeels dubbel glas, rolluiken, betonnen- en houten vloeren.

Aanvaarding in onderling overleg.

In de koopakte zal o.a. de onderstaande “ouderdomsclausule” en “niet bewoners-clausule” worden opgenomen: “Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager kunnen liggen dan bij nieuwe woningen. Verkoper staat niet in voor de kwaliteit van de vloeren, het dak, de leidingen voor elektriciteit, water en riolering. Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het woongebruik. Tevens verklaart koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van de onroerende zaak. Ook wordt in de koopakte nadrukkelijk gesteld dat verkoper koper heeft geattendeerd op het feit dat hij het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van, c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte wel zelf feitelijk had gebruikt en bewoond, behoudens hetgeen waarvoor hij zich in de artikelen hiervoor heeft verklaard, in te staan. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen”.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.