Marsanahof 16 | Maastricht

In Maastricht-Daalhof ligt deze bijzonder ruime bungalow aan de Marsanahof 16 met 3 slaapkamers, inpandige garage en heerlijke besloten patio.

Typering:

De woning is gebouwd in 1978 en heeft een energielabel D. Marsanahof 16 is gelegen in een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Toch heeft de buurt naar verhouding veel oudere inwoners van 55 jaar en ouder. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar en er zijn veel (winkel)voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Maastricht, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Begane grond:

Hal entree (2.95 x 2.50), toilet met duobloc en fonteintje, fijne woon/eetkamer (ca. 39 m2) met open haard en schuifpui naar de (deels) overdekte patio, open keuken (3.90 x 3.00) met L-opstelling keukencombinatie v.v. oven, inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, vrieskast, afzuigkap en barretje, L-gang (7.65 x 0.95 / 4.55 x 0.95) met lichtkoepel naar de slaapvleugel,slaapkamer I (3.27 x 2.85), slaapkamer II (3.30 x 2.85), slaapkamer III (3.90 x 4.00) met vaste kastenwand en deur naar de binnenpatio, badkamer (2.80 x 2.00) v.v. inloopdouche, wastafelmeubel en toilet, cv-wasruimte (2.65 x 2.00) alwaar plaatsing cv-combiketel (huur Volta) en de aansluitingen witgoedapparatuur, inpandig via de hal te bereiken garage (6.95 x 2.95) met deur naar de betegelde patiotuin (8.40 x 5.50) met overkapping (5.50 x 2.60).

Algemeen:

Bouwjaar: 1978, perceelgrootte: 210 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 121 m2, overige inpandige ruimte (garage): ca. 20 m2, inhoud: ca. 500 m3, deel houten, deels kunststof kozijnen, spouwmuren, platte daken, energielabel ‘D’.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze huurovereenkomsten door de koper te worden overgenomen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.