Maastrichterlaan 76 | Bunde

ATTENTIE!  KIJKDAG WOENSDAG 9 MAART A.S. (VOL = VOL)!

Op een ruimtelijke locatie in het plan Ingenope gelegen goed onderhouden ééngezinswoning met 3 (mogelijk 4) slaapkamers en ruime parkeergelegenheid nabij de woning.

Typering:

Deze uit het jaar 1992 daterende tussenwoning met aan de voorzijde mooi ruimtelijk zicht op groenvoorzieningen is eveneens aan de achterzijde te bereiken via een gemeenschappelijk pad. In de (directe) nabijheid zijn diverse (winkel- en sport)voorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, behorend tot de gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en is door middel van trein- en busverbindingen (nabij de woning) derhalve uitstekend bereikbaar.

Begane grond:

De begane grond is v.v. een mooie stroken laminaatvloer. Entree/hal (1.93 x 1.59), meterkast, sfeervolle leefruimte (totaal ca. 38 m2), bestaande uit een zitgedeelte met trapkast, een eetkamer met schuifpui naar overdekt terras en een open keuken met L-keukencombinatie v.v. 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser, royale bijkeuken (3.71 x 2.08) met aanrechtblok en aansluitingen witgoedapparatuur, tussenportaal met trappartij naar de verdieping, modern toilet met wandcloset en fonteintje, op het westen gelegen betegelde tuin met fijn overdekt terras en ruim tuinhuisje (2.95 x 2.44), achterom via gemeenschappelijk voet/fietspad.

1e verdieping:

Deze verdieping is geheel (m.u.v. de badkamer) v.v. een mooie laminaatvloer. Overloop (2.08 x 1.91 incl. trappartij), royale (ouder)slaapkamer I (4.72 x 3.00), slaapkamer II ( 4.00 x 2.49) met dakvenster, slaapkamer III (3.70 x 2.08, thans in gebruik als zeer royale inloopkast), schitterende ruime geheel betegelde badkamer (2.54 x 2.51) v.v. (hoek)ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele kraan en een wandcloset.

2e verdieping:

Via vaste trap te bereiken zolderverdieping (ca. 18 m2), alwaar slaap/werk/hobbykamer IV met airconditioning en dakkapel, royale bergruimten in de spits, kast alwaar plaatsing van de cv-combiketel (Intergas 2017, huur) en de unit van de mechanische ventilatie.

Algemeen:

Bouwjaar: 1992, perceeloppervlakte: 138 m2, inhoud: ca. 382 m3, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 112 m2, overkapping: ca. 10 m2, tuinhuis/berging: ca. 7 m2, Unidek dakisolatie, spouwmuurisolatie, betonnen breedplaatvloeren, grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing, deels rolluiken, platte daken vernieuwd in 2020. Prachtige instapklare (starters)woning.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.