Maastrichterlaan 74 | Bunde

Huurprijs: € 1.350,– per maand exclusief

TE HUUR!

Op een ruimtelijke locatie in het plan Ingenope gelegen goed onderhouden ééngezinswoning met 4 slaapkamers en ruime parkeergelegenheid nabij de woning.

Typering:

Deze uit het jaar 1992 daterende tussenwoning met aan de voorzijde mooi ruimtelijk zicht op groenvoorzieningen is eveneens aan de achterzijde te bereiken via een gemeenschappelijk pad. In de (directe) nabijheid zijn diverse (winkel- en sport)voorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, behorend tot de gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en is door middel van trein- en busverbindingen (nabij de woning) derhalve uitstekend bereikbaar.

Begane grond:

De begane grond is v.v. een mooie stroken parketvloer. Entree/hal (1.92 x 1.59), meterkast, woonkamer met open keuken (totaal ca. 38 m2), bijkeuken met aansluitingen witgoedapparatuur, tussenportaal met trappartij naar de verdieping, modern toilet met wandcloset en fonteintje, op het westen gelegen betegelde tuin met royaal terras, achterom via gemeenschappelijk voet/fietspad, zonneschermen aan de voor- en achterzijde van de woning.

1e verdieping:

Overloop (2.09 x 1.91 incl. trappartij), royale (ouder)slaapkamer I (4.72 x 2.98), slaapkamer II ( 4.00 x 2.50) met dakvenster, slaapkamer III (3.72 x 2.09), schitterende ruime geheel betegelde badkamer (2.79 x 2.56) v.v. ligbad, douche, wastafelmeubel en een wandcloset.

2e verdieping:

Via vaste trap te bereiken zolderverdieping (ca. 18 m2), alwaar slaap/werk/hobbykamer IV met dakkapel, royale bergruimten in de spits, kast alwaar plaatsing van de cv-combiketel en de unit van de mechanische ventilatie.

Algemeen:

Bouwjaar: 1992.

Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 112 m2.

Badkamer en toilet in 2019 gemoderniseerd/vernieuwd.

Er wordt door de eigenaar een nieuwe keuken geplaatst met alle benodigde apparatuur.

Unidek dakisolatie, spouwmuurisolatie, houten kozijnen met dubbele beglazing, deels rolluiken.

Te huur vanaf 1 november 2022.

Waarborgsom: nog nader te bepalen door verhuurder. Er geldt een inkomenseis van minimaal 2 1/2 x de kale maandhuur. E.e.a. te beoordeling van verhuurder.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.