Maastrichterlaan 72 | Bunde

ATTENTIE!  KIJKDAG WOENSDAG 16 FEBRUARI A.S. (VOL = VOL)!

Op een ruimtelijke locatie in het plan Ingenope gelegen perfect onderhouden en geheel gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime parkeergelegenheid nabij de woning.

Typering:

Deze uit het jaar 1992 daterende tussenwoning met aan de voorzijde mooi ruimtelijk zicht op groenvoorzieningen is eveneens aan de achterzijde te bereiken via een gemeenschappelijk pad. In de (directe) nabijheid zijn diverse (winkel- en sport)voorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, behorend tot de gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en is door middel van trein- en busverbindingen (nabij de woning) derhalve uitstekend bereikbaar.

Begane grond:

De begane grond is v.v. een prachtige stroken tegelvloer met houtlook. Entree/hal (1.90 x 1.60), meterkast, sfeervolle leefruimte (totaal ca. 40 m2), bestaande uit een zitgedeelte, een eetkamer, een serre met lichtstraat (v.v. zonwering) en een open keuken met prachtige moderne keukencombinatie v.v. inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron/oven, koel/vriescombinatie en vaatwasser, royale bijkeuken (3.70 x 1.90) met aanrechtblok en aansluitingen witgoedapparatuur, tussenportaal met trappartij naar de verdieping, modern toilet met wandcloset, op het westen gelegen betegelde tuin met achterom via gemeenschappelijk voet/fietspad.

1e verdieping:

Deze verdieping is geheel (m.u.v. de badkamer) v.v. een mooie laminaatvloer. Overloop (2.05 x 1.90 incl. trappartij), royale (ouder)slaapkamer I (4.70 x 3.00), slaapkamer II (3.70 x 2.10), slaapkamer III ( 4.00 x 2.50), schitterende ruime badkamer (3.00 x 2.60) v.v. ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel met spiegelwand en een wandcloset.

2e verdieping:

Via vlizotrap te bereiken bergzolder (ca. 15 m2), plaatsing van de cv-combiketel (2018, huur Volta).

Algemeen:

Bouwjaar: 1992, perceeloppervlakte: 136 m2, inhoud: ca. 387 m3, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 97 m2, overige inpandige ruimte (zolder): ca. 15 m2, dakisolatie, spouwmuurisolatie, betonnen breedplaatvloeren, kunststof kozijnen met dubbele beglazing (2018), deels (elektrische) rolluiken, alarminstallatie, platte daken vernieuwd in 2018/2019.

Prachtige instapklare (starters)woning.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.