Lindenlaan 50 | Bunde

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PIET STOHR MAKELAARDIJ:

In de gezellige forenzenplaats Bunde in één van de mooiste lanen gelegen halfvrijstaande woning met 4 slaapkamers, ruime serre en mooie tuin.

Typering:

Deze gezinswoning is gelegen in de kinderrijke buurt “Bunderveld”. Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand.

Souterrain:

Provisiekelder (4.40 x 2.50).

Begane grond:

Hal/entree (ca. 5 m2) met tegelvloer, garderobenis, meterkast, toilet, royale leefruimte bestaande uit woonkamer/living en open keuken (totaal ca. 32 m2) met L-aanbouwcombinatie v.v. 4-pits gaskookplaat, combi magnetron/oven, koelkast en wasemkap, royale open tuinserre annex eetkamer (6.55 x 2.80) met 2 lichtkoepels en dubbele deuren naar de tuin, inpandig te bereiken zeer royale garage/berging (8.80 x 2.75) met aansluitingen witgoedapparatuur en plaatsing van de cv-combiketel (Nefit Topline, eigendom), mooie zonnige tuin op zuid-west, zonnescherm.

1e verdieping:

Overloop (2.25 x 1.30), slaapkamer I (3.70 x 2.95) met balkon , slaapkamer II (2.95 x 2.60) met muurkast, slaapkamer III (3.30 x 2.50), slaapkamer IV (3.00 x 2.50), badkamer (1.30 x 1.50) met douche en wastafel.

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1968.

Perceelgrootte: 264 m2.

Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 109 m2.

Overige inpandige ruimten: ca. 35 m2 (garage en kelder).

Inhoud woonhuis: ca. 487 m3 (incl. garage).

Deels houten en deels kunststof kozijnen, platte daken uitbouw en garage vernieuwd in 2017, spouwmuren.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.