Lindenlaan 46 | Bunde

OPEN HUIS:

DINSDAG 28-2 en WOENSDAG 1-3 van 16.00 tot 18.00 uur.

Aanmelden voor een bezichtiging kan via e-mail naar info@pietstohr.nl met vermelding naam, telefoonnummer, de dag en het tijdstip.

 

In één van de mooiste lanen in de gezellige forenzenplaats Bunde gelegen halfvrijstaande, te moderniseren gezinswoning met 3 zeer grote slaapkamers, ruime serre en op het zuiden gelegen tuin.

Typering:

Deze gezinswoning is gelegen in de kinderrijke buurt “Bunderveld” en is op de begane grond en de verdieping uitgebouwd in 1979. Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand.

Souterrain:

Provisiekelder (3.80 x 2.50) met tegelvloer, plaatsing van de cv-combiketel.

Begane grond:

Hal/entree (3.85 x 1.65) met tegelvloer, trapkast, garderobenis, meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, L-woon/eetkamer (ca. 32 m2) met gashaard, semi-open keuken (3.50 x 3.00) met L-aanbouwcombinatie v.v. 4-pits gaskookplaat, combi magnetron/oven, koelkast, vaatwasser (defect) en wasemkap, tuinserre (3.70 x 3.05), inpandig te bereiken royale garage (5.25 x 2.75) met aansluitingen witgoedapparatuur, aansluitend berging (3.25 x 2.75), op het zuiden gelegen tuin, te bereiken vanuit de tuinserre en vanuit de berging.

1e verdieping:

Overloop (2.25 x 1.30), slaapkamer I (5.75 x 3.30) met royale bergkast, slaapkamer II verdeeld in twee ruimten van resp. (3.00 x 2.85) en (3.50 x 3.05), slaapkamer III (3.70 x 2.90), badkamer (2.55 x 1.55) met ligbad en wastafel meubel, separaat toilet met duobloc.

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1966, perceelgrootte: 265 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 132 m2,

overige inpandige ruimten: ca. 34 m2 (garage, berging en kelder), inhoud: ca. 578 m3.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.