Iepenlaan 46 | Bunde

Op een perfecte locatie en op een ruim perceel gelegen, vrijstaande splitlevel bungalow met mooi vrij uitzicht aan de achterzijde.

Typering:
Deze bungalow dateert van 1970 en heeft een perfecte ligging aan de rand van Bunde. De bungalow staat op een ruim perceel en heeft een mooi aangelegde tuin. De Iepenlaan staat bekend als de mooiste laan van Bunde. De woning heeft een tuin op het zuiden en vrij uitzicht aan de achterzijde. Privacy, rust en ruimte biedt deze mooie bungalow. Bunde ligt op slechts 6 kilometer van het centrum van Maastricht en heeft goede verbindingen met de snelwegen A2 en A79. Daarnaast heeft Bunde een eigen treinstation (Maastricht-Eindhoven-Heerlen). Basis- en voortgezet onderwijs, vele sportverenigingen, winkels en een breed scala aan natuur in het Bunderbos en het Maas- en Geuldal maken Bunde een geliefde plek om te wonen.

 

Niveau 0/souterrain:
Via de keuken en via de oprit is het royale souterrain bereikbaar. Kelder/bijkeuken (3.05 x 2.65) met aansluitingen witgoedapparatuur, ruime (fietsen)berging (4.40 x 3.80) welke toegang biedt tot 2 hoge kruipruimten, cv-hok met plaatsing HR-combiketel (bj. 2000, eigendom), royale garage (6.75 x 3.40) met tegelvloer en kantelpoort, lange oprit met grote carport (6.00 x 5.30), achterom.

 

Niveau 1/begane grond/woongedeelte:
Overdekte entree, hal (2.75 x 2.20) met leisteenvloer en biedt toegang tot woonkamer, keuken en slaapgedeelte, woon/eetkamer/serre (ca. 52 m2) met parketvloer en gashaard, semi-open keuken (3.45 x 3.20) met lichtkoepel en keukencombinatie (geplaatst in 2000) v.v. inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koffiezetmachine, vaatwasser, koelkast en granieten werkblad.

Niveau +1/slaapgedeelte:
In de hal is via 6 traptreden het slaapgedeelte bereikbaar. Overloop (ca. 9 m2), garderobe, meterkast, moderne toilet met wandcloset en fonteintje, slaapkamer I (4.35 x 3.05) met vaste kasten en separate muurkast, slaapkamer II (3.85 x 3.00) met vaste kasten, slaapkamer III (3.05 x 2.45) met dubbel kast en wastafel,  compacte doch functionele badkamer (2.60 x 1.75) met lichtkoepel en is v.v. ligbad, en wastafelmeubel. Het toilet en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Mooi aangelegde tuin met een terras, gazon, tuinhuisje, bergingen en grotendeels groenblijvende beplanting. De tuin is ook via de zijkant van de woning bereikbaar.

 

Algemeen
Bouwjaar 1970,  perceelgrootte: 1.151 m2, woonoppervlakte: 135 m2, inhoud: ca. 500 m3, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, grotendeels aluminium kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, kadastrale gegevens percelen: BUNDE C 843, groot 804 m² en BUNDE C 1431, groot 347 m².

Aanvaarding in onderling overleg.

 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.