Lage Barakken 39A-01 | Maastricht

Op een uitstekende locatie in het geliefde stadsdeel Wyck, op de begane grond gelegen appartement/studio met fijne binnentuin/terras.

Typering:
Een heel knus, modern en goed onderhouden appartementje voor een 1-persoons huishouden. Het representatieve complex, genaamd Hof van Bourgogne met 13 appartementen, ligt op de hoek van de Lage Barakken en de Bourgognestraat, op loopafstand van het historische stadscentrum. De centrale ligging t.o.v. het centraal station, de autoweg, de centrale bushalte voor zowel stads- als streekvervoer, alsmede de gezellige winkels, heerlijke restaurants en terrasjes in Wyck, maken deze locatie zeer geliefd.

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met intercom en brievenbussenunit.

Appartement/studio:
Het geheel is voorzien van een prachtige Afzelia parketvloer.

Entree hal (2.31 x 1.64), intercom, doorschakelkast elektra, badkamer (2.31 x 1.64) met douchecabine, wastafelmeubel, toilet, wasmachine-aansluiting en plaatsing van de cv- combiketel (eigendom, bouwjaar ca. 2010). De verrassend efficiënt ingedeelde en fijne L-leefruimte (8.02 x 5.08/2.67) bestaat uit een   woon-/eetkamer en open keuken met een moderne keukencombinatie v.v. keramische kookplaat, koelkast, combi-oven, mini-vaatwasser, (vrijhangende) afzuigkap en spoelbak, slaapunit (2.31 x 1.65) met vaste kastenwand van bamboehout. Als kers op de taart hoort bij dit appartement ook een heerlijke royale buitenruimte (ca. 26 m²).

Berging:
Eigen (fietsen)berging (2.20 x 1.60).

Algemeen:
Bouwjaar: 1996, dak-spouwisolatie, geheel voorzien van hardhouten kozijnen met isolerend glas, VvE bijdrage € 155,- per maand. Mogelijkheid tot aankoop in gemeubileerde en gestoffeerde staat. Aanvaarding in onderling overleg, doch per direct mogelijk.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.