Kruisstraat 6 | Meerssen

Schitterend ruim appartement (maisonnette) met lift, ruim dakterras, 3 (mogelijk 4) slaapkamers en parkeerplaats in nabij gelegen parkeergarage, gelegen in het mooie centrum van Meerssen in de directe nabijheid van alle winkelvoorzieningen en de terrasjes aan de Markt met aansluitend het Proosdijpark.

 

Typering:
Dit appartement bestaat uit 2 verdiepingen en is gelegen in het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

 

Souterrain:
Separaat van het gebouw gelegen gezamenlijke fietsenstalling en nabijgelegen parkeergarage met parkeerplaats.

 

Begane grond:
Gezamenlijke entree met bellentableau, brievenbussen, meterkasten en toegang tot de lift en trappenhuis.

 

2e verdieping:
Entree/hal (ca. 8 m2), toiletruimte met wandcloset met fonteintje, ruime leefruimte met veel lichtinval (ca. 62 m2) bestaande uit woon/eetkamer (ca. 50 m2) en keuken (ca. 12 m2) met aanbouwcombinatie v.v. keramische kookplaat, heteluchtoven, afzuigkap en vaatwasser, bijkeuken (2.95 x 1.75), badkamer v.v. douchecabine en wastafel. Vanuit de living toegang tot het zeer ruim prachtig dakterras (7.85 x 5.10) met 2 grote elektrische zonneschermen. De gehele verdieping is voorzien van een houten Frans eikenvloer.

 

3e verdieping:
Overloop (3.40 x 2.55), slaapkamer I (5.35 x 3.65) met ingang tot de zoldervliering, slaapkamer II (5.00 x 4.95) met Frans balkon, slaapkamer III ( 5.35 x 3.30) met luik naar zolder en 2 Velux dakvensters, berging (2.95 x 1.40) met plaatsing cv-combi (huur) en aansluiting wasmachine en eventueel droger, badkamer II (ca. 9 m2) v.v. ligbad, wandcloset, wastafel meubel en spiegelkast.

 

Algemeen:
Bouwjaar: 2000.
Woonoppervlakte: ca. 170 m2, exclusief dakterras van ca. 40 m2, inhoud circa 527 m3.
Het appartement is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en houten kozijnen met dubbele beglazing.
Servicekosten: € 144,- per maand.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.