Korte Raarberg 47 | Meerssen

OPEN HUIS zaterdag 30 mei van 10.00 tot 13.00 uur. WELKOM!

Op toplocatie (villawijk) gelegen vrijstaande villa met 3 slaapkamers. Het geheel is gelegen op een ruim perceel (1.400 m²) met tuin rondom en optimale privacy.

Typering:
Deze villa dateert uit 1966 en is qua indeling grotendeels in de originele staat. Er zijn diverse mogelijkheden om hier een prachtige eigentijdse woning van te maken. Rondom zijn prachtige zonneterrassen te realiseren en indien gewenst zijn er diverse (vergunningsvrije) uitbreidingsmogelijkheden, zowel inpandig- als uitwendig.

Het pand is rustig gelegen op steenworp afstand van het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken ( op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Het souterrain is te bereiken vanuit de hal middels een vaste trap alwaar toegang tot 3 kelderruimten, resp. groot (4.47 x 3.00), (2.58 x 2.30) en (4.90 x 3.10) alwaar plaatsing van de cv-combiketel (Nefit HR Topline, eigendom), royale garage (6.70 x 4.50), ook te bereiken via oprijlaan.

Begane grond:
Zeer ruime entree/hal (4.75 x 3.90) met gastentoilet en garderobe, L-vormige woonkamer (ca. 53 m2) met parketvloer, open haard, veel daglicht inval en prachtig zicht naar de voorzijde van de woning, gesloten keuken (3.50 x 3.00) met tegelvloer en functionele witte keukenopstelling, bijkeuken (2.60 x 1.80) met toegang tot de tuin, slaapvleugel met toegang tot de 3 slaapkamers, resp. groot (4.60 x 2,90), (3.50 x 2.50) en (3.50 x 2.75), mooie in marmer uitgevoerde royale badkamer (4.40 x 3.45) v.v. douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel in meubel.

1e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken zeer royale zolderverdieping, welke voor vele doeleinden geschikt is. Een vaste trap naar deze verdieping kan eenvoudig op meerdere plekken in de woning gerealiseerd worden.

Algemeen:
Bouwjaar: 1966.
Perceeloppervlakte: 1.400 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 154 m2, overige inpandige ruimten: ca. 218 m2.
Inhoud: ca. 723 m3.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 3 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.