Kookstraat 43 | Meerssen

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR PIET STOHR MAKELAARDIJ.

In de directe nabijheid van het centrum van Meerssen gelegen royaal, instapklaar en sfeervol woonhuis met heerlijke tuin gesitueerd op het zuiden. Deze woning moet echt van binnen gezien worden. Welkom!

Typering:

Deze verbouwde woning dateert van rond 1950 en is vanaf 2007 verruimd en gemoderniseerd. De woning is gelegen in de oude kern van Meerssen en heeft o.a.4 slaapkamers, 2 kleine (slaap)kamers en 2 badkamers. Het centrum van Meerssen ligt op loopafstand en heeft een ruim aanbod aan winkels, supermarkten etc. Ook zijn in de directe omgeving diverse sportfaciliteiten, scholen (zowel basis als voortgezet), wandel- en fietsroutes voorhanden. De bereikbaarheid met eigen vervoer en openbaar vervoer is zondermeer goed te noemen. Op ca. 10 minuten loopafstand ligt het NS station. De aansluitingen op de belangrijke uitvalswegen zoals de A2 en de A79 is gemakkelijk te bereiken.

Souterrain (ca 22 m2):

Ruime provisiekelder (ca. 22 m2), te bereiken via de hal, aansluitingen wasmachine en droger en plaatsing cv-combiketel (eigendom, ca. 10 jaar oud).

Begane grond (ca. 121 m2):

Entree/hal (ca. 7 m2), meterkast, bergkast, betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer/living (6.45 x 3.65) en aansluitend gezellige koffiecorner (2.80 x 2.75), centraal gelegen keuken met mooie witte aanbouwcombinatie v.v. 6-pits gaskomfoor, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi magnetron/oven, separate gezellig eetkamer (5.95 x 3.10) met openslaande deuren naar de tuin, zij-entree van de woning, doorloop naar de masterbedroom (5.20 x 3.00) met openslaande deuren naar de tuin, badkamer ensuite met inloopdouche en wastafel, berging en doorloop met deur naar oprit en deur naar de achtertuin. Heerlijke achtertuin op het zuiden met gazon, niveauverschil en groot terras, buitenberging (3.90 x 3.00) met overkapte lounge-ruimte (4.15 x 3.00).

1e verdieping (ca. 63 m2):

Overloop, slaapkamer II (3.65 x 3.70), slaapkamer III (2.65 x 3.70), kleine (slaap)kamer IV (2.00 x 2.60), royale badkamer (4.80 x 2.40) v.v. ligbad, inloopdouche, 2 wastafels en wandcloset, aansluitend slaapkamer V (4.10 x 3.00) en kleine (studeer)kamer (3.10 x 1.70).

2e verdieping (ca. 13 m2):

Via vaste trap te bereiken 2e verdieping, in gebruik als bergzolder.

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1950, geheel gemoderniseerd vanaf 2007, perceelgrootte: 395 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 184 m2, overige inpandige ruimten: ca. 34 m2, externe bergruimte: ca. 12 m2, inhoud: ca. 758 m3, grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing, spouwmuurisolatie, rolluiken.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.