Koningshof 16 | Valkenburg

Op een uitstekende woonlocatie in Valkenburg-Broekhem gelegen ruim appartement met eigen parkeerplaats en berging in het souterrain (verdieping -1).

Typering:

Dit prima onderhouden appartement in het complex ‘de Koningskroon’ met 2 ruime slaapkamers is gelegen op loop/fietsafstand van het gezellige centrum van het pittoreske stadje Valkenburg. In de directe omgeving zijn de eerste levensbehoeftes voorhanden: ‘de buurman is een echte warme bakker en de Aldi supermarkt ligt op 100 meter afstand.’ Valkenburg staat bekend om haar uitermate plezierige woonklimaat en uitstekende overige (winkel)voorzieningen. Voorts is de locatie prima ontsloten ten opzichte van de belangrijkste uitvalswegen richting Heerlen, Maastricht, Eindhoven en Aken, alsook middels het openbaar vervoer (bus en trein). Valkenburg is geliefd om haar natuurschoon, met diverse natuurreservaten in de directe omgeving. Bekend is het Gerendal met zijn orchideeëntuin, het Ravensbos, het Schaelsbergerbos en het natuurontwikkelingsgebied Ingendael bij Houthem. Valkenburg is (zowel nationaal als internationaal) bekend als locatie van wielerevenementen.

Het appartementencomplex ‘de Koningskroon’ is in 2011 gebouwd en is afgewerkt met duurzame materialen. Het complex is kleinschalig en bestaat in totaal uit 14 appartementen. Het is optimaal geïsoleerd en geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele HR++ beglazing. De binnen afwerking is uitstekend, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. Kortom, een ruim appartement (ca. 142 m2) op een prima locatie dat voor een jarenlang heerlijk woongenot zal zorgen!

Begane grond en verdieping -1:

Parkeerplaats in de gemeenschappelijke parkeergarage te bereiken via de linkerzijde van het complex, separate berging (3.45 x 1.70). Op de begane grond een gezamenlijk entree met bellentableau, intercominstallatie, brievenbussen, liftinstallatie en trappenhuis.

1e Verdieping:

Vanuit de lift en trappenhuis te bereiken royale centrale hal met toegang tot het appartement. Entree/hal (3.05 x 1.80), meterkast, royale woonkamer/living van ca. 52 m2 (10.15 x 5.15) met aansluitend (thans bij woonkamer gevoegd) een te realiseren ‘wintertuin’ (5.15 x 3.15) waarvan alle raampartijen in zijn geheel open kunnen, open keuken (3.50 x 3.30) met moderne aanbouwcombinatie v.v. inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron/oven, koelkast en vaatwasser, bijkeuken/wasruimte (2.75 x 1.25) met aansluitingen witgoedapparatuur, plaatsing cv-combiketel en WTW-installatie (beiden eigendom, doch in onderhoud via de VvE), afgesloten L-overloop naar de 2 royale slaapvertrekken, slaapkamer I (5.15 x 4.30) en slaapkamer II (3.80 x 3.50), moderne luxe badkamer (2.70 x 2.50) v.v. inloopdouche, ligbad, wandcloset, wastafel en designradiator, modern separaat gastentoilet.

Algemeen:

Bouwjaar: 2011, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 142 m2, externe ruimten (berging): ca. 6 m2, inhoud: ca. 449 m3; uitstekend geïsoleerd en geheel voorzien van dubbele HR++ beglazing; diverse zonnescreens.

Uitstekende locatie nabij het centrum van Valkenburg;
Gelegen in complex ‘de Koningskroon’ in de geliefde wijk Broekhem;
Uitstekend geïsoleerd en geheel voorzien van dubbele HR++ beglazing;
Servicekosten VvE: € 162,– per maand

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.