Koningshof 14 | Valkenburg

Op een uitstekende woonlocatie in Valkenburg-Broekhem op de 1e verdieping van het complex ‘de Koningskroon’ gelegen zeer ruim, luxe appartement met garage.

Typering:
Dit luxe appartement met 2 ruime slaapkamers en royale eigen garage/berging op verdieping -1 is gelegen in het complex ‘de Koningskroon’ op loop/fietsafstand van het gezellige centrum van het pittoreske stadje Valkenburg. Valkenburg staat bekend om haar uitermate plezierige woonklimaat en uitstekende (winkel)voorzieningen, welke doorgaans op loop/fietsafstand bereikbaar zijn. Voorts is de locatie uitstekend ontsloten ten opzichte van de belangrijkste uitvalswegen richting Heerlen, Maastricht, Eindhoven en Aken, alsook middels het openbaar vervoer (bus en trein). Valkenburg geliefd om haar natuurschoon, met diverse natuurreservaten in de directe omgeving. Bekend is het Gerendal met zijn orchideeëntuin, het Ravensbos, het Schaelsbergerbos en natuurontwikkelingsgebied Ingendael bij Houthem. Valkenburg is (zowel nationaal als internationaal) bekend als locatie van wielerevenementen.

Het appartementencomplex ‘de Koningskroon’ is in 2011 casco gebouwd en door de huidige eigenaar in 2016 geheel afgewerkt met duurzame materialen. Het complex is kleinschalig en bestaat in totaal uit 14 appartementen. Het is bij de bouw optimaal geïsoleerd en geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele HR++ beglazing.De binnen afwerking is luxe te noemen, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals bijvoorbeeld Belgisch hardstenen vloeren, gestucte wanden en plafonds, zeer luxe keuken en badkamer, massieve hoge deuren etc. Kortom, een zeer ruim appartement (ca. 180 m2) op een prima locatie dat voor een jarenlang ongestoord woongenot zal zorgen!

Begane grond en verdieping -1:
Zeer royale garage/berging (5.15 x 5.05) met sectionaal poort, te bereiken via de linkerzijde van het complex, op de begane grond een gezamenlijk entree met bellentbleau, intercominstallatie, brievenbussen, liftinstallatie en trappenhuis; parkeerplaats voor visite/bezoekers aan straatzijde.

1e Verdieping:
Vanuit de lift en trappenhuis te bereiken prachtige centrale hal met toegang tot het appartement. Entree/hal (3.10 x 2.80), garderobenis, meterkast, royale woonkamer/living vam ca. 52 m2 (10.15 x 5.15) met aansluitend (te creëren) ‘wintertuin’ (5.15 x 3.15), tussenruimte (3.65 x 1.95) naar de gigantische leefkeuken van 32 m2 (5.95 x 5.35) v.v. luxe aanbouwcombinatie met werkeiland v.v. vaatwasser, stenen spoelbak en granieten werkblad, design wandopstelling v.v. 7-pits SMEG gaskomfoor met 3 ovens, SMEG afzuigkap, magnetron, koel/vriescombinatie en zwart granieten werkblad, wasruimte met aansluitingen witgoedapparatuur en plaatsing cv-combiketel en WTW-installatie (beiden eigendom, doch in onderhoud via de VvE), afgesloten L-overloop naar de 2 royale slaapvertrekken, slaapkamer I (5.15 x 4.30) en slaapkamer II (3.80 x 3.50), luxe badkamer (2.70 x 2.55) v.v. inloopdouche, wandcloset en wastafelmeubel, modern separaat gastentoilet v.v. wandcloset en fonteintje.

Algemeen:
– Bouwjaar: 2011, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 180 m2, externe ruimten: 26 m2, inhoud: ca. 535 m3;

– Uitstekende locatie nabij het centrum van Valkenburg;

– Gelegen in complex ‘de Koningskroon’ in de wijk Broekhem;

– Op loop/fietsafstand van alle (winkel)voorzieningen;

– Uitstekend geïsoleerd en geheel voorzien van dubbele HR++ beglazing;

– Royale woon- en (slaap)kamers;

– Keurige en zeer luxe afwerking;

– Prachtige Belgisch hardstenen vloeren;

– Servicekosten VvE: € 197,– per maand.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.  Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.