Kloosterweg 27 | Bunde

Op een geliefde locatie aan de rand van Bunde gelegen zeer royale, doch geheel af te werken, vrijstaande gezinswoning met diverse door toekomstige eigenaar in te vullen mogelijkheden, zoals o.m. praktijk aan huis.

Typering:

Deze uit 4 verdiepingen bestaande woning is gebouwd in 1989. De woning is een aantal jaren verhuurd geweest, waardoor deze m.n. van binnen geheel naar eigen wens opgeknapt moet worden. Er zijn diverse mogelijkheden voor eigen inbreng door de toekomstige eigenaar. De woning is onlangs op de begane grond uitgebreid met aansluitingen voor realisatie  van een leefkeuken. Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Deze bereikbaarheid is ook in de toekomst (gelet op de komende ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:

De woning is als volgt onderkelderd: voorkelder/hal (5.20 x 2.05), kelder I (4.40 x 3.10), kelder II (4.40 x 3.35) en kelder III (4.65 x 5.15). In het souterrain zijn de aansluitingen voor witgoedapparatuur. De vloeren zijn betegeld. Er is een mogelijkheid om aan de zijkant van de woning het souterrain toegankelijk te maken middels plaatsen van een trap.

Begane grond:

ZIE VOOR DE BEGANE GROND BIJGAANDE PLATTEGRONDEN IN DE BESTAANDE TOESTAND EN DE MOGELIJKE (EENVOUDIGE) INVULLING ERVAN!  

Entree hal, meterkast, toilet met fonteintje, royale L-woonkamer/living (ca. 56 m2) met veel lichtinval, leefkeuken (6.50 x 4.80) met toegang tot de tuin, bijkeuken (2.65 x 2.70), ruimte voor berging/kantoor c.q. mogelijkheid garage (9.95 x 3.70/2.60), geheel op te knappen tuin  met stenen tuinhuisje. De begane grond is deels voorzien van een plavuizen vloer. De plaatsing van de aanbouwkeuken is aan nieuwe eigenaar, vanwege de diverse mogelijkheden van de ruimten. Momenteel is de woonkamer (vanwege de recente verhuur) in tweeën gesplitst en is in de voorkamer een kleine wasgelegenheid met douche.

1e verdieping:

L-overloop, 3 ruime slaapkamers (25, 22 en 8 m2), waarvan de kleinste toegang biedt tot het balkon (ca. 5 m2), gedateerde badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel, berging alwaar plaatsing van de combiketel, gedateerde 2e badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet, balkon.

2e verdieping:

Middels vaste trap te bereiken riante zolderruimte met voldoende bergruimte, voorzolder incl. trappenhuis (5.15 x 2.10), slaap/hobbykamer (ca. 31 m2 vloeroppervlakte).

Algemeen:

OM DE MOGELIJKHEDEN TE ONTDEKKEN DIENT DEZE WONING VAN BINNEN GEZIEN TE WORDEN!

Bouwjaar: 1989, perceelgrootte: 488 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 258 m2, gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte (kelders): ca. 63 m2, balkon: ca. 5 m2, inhoud: ca. 1110 m3.

De woning is grotendeels v.v. nieuwe witte kunststof kozijnen met dubbele beglazing, dakisolatie, spouwmuurisolatie, uitbouw begane grond in 2022.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals cv-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.