Klinkenberg 22D | Meerssen

Op een prima locatie aan de Klinkenberg in Rothem-Meerssen, op de tweede verdieping gelegen, goed onderhouden, direct instapklaar (hoek)appartement met prachtig royaal balkon.

 

Typering:

Dit appartement met schitterend uitzicht op de natuur, maakt deel uit van het kleinschalige en goed beveiligde complex, genaamd: ‘Résidence in den Gaaper’. De ligging van het complex in een gevarieerde bebouwingsomgeving is sfeervol te noemen. Voor bezoekers zijn er voldoende parkeermogelijkheden en er is een eigen vaste parkeerplaats in de afgesloten garage. Het centrum van Meerssen met een groot aanbod van winkelvoorzieningen en gezellige horeca op de markt, ligt op steenworp afstand, terwijl Maastricht en Heerlen goed te bereiken zijn per trein, bus en auto. De bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 en A79 is zondermeer goed te noemen. De gemeente Meerssen biedt een perfect woon- en leefklimaat!

 

Souterrain:
Bereikbaar middels een elektrische toegangspoort, privéberging, gemeenschappelijke fietsenberging en een eigen parkeerplaats.

Begane grond:
Gezamenlijke entree met bellentableau, intercom en brievenbussen, gemeenschappelijke (hobby/vergader/feest)ruimte, trappenhuis en een lift.

2e verdieping:
Entree, ruime hal (ca. 14 m²), meterkast, slaapkamer I (3.60 x 3.60) met Frans balkon, slaapkamer II (3.60 x 2.20) met vaste kastenwand, badkamer (2.45 x 2.05) met ligbad, douchecabine en wastafelmeubel, separaat (gasten)toilet met wandcloset en fonteintje, berging (2.05 x 1.65) met alle aansluitingen voor witgoed en plaatsing cv-combi en WTW installatie, prachtige royale woonkamer/living (ca. 55 m2) met veel lichtinval, aansluitend de open keuken (3.60 x 2.40) met aanbouwcombinatie v.v. 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi oven en koel/vries combinatie, vanuit de woonkamer te bereiken royaal balkon/terras (ca. 16 m2) met tegelvloer en elektrisch zonnescherm.

Algemeen:

Bouwjaar: 2005, woonoppervlakte: ca. 110 m2, inhoud: ca. 310 m3.

  • Complex is volledig geïsoleerd en afgewerkt met duurzame matrialen.
  • Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
  • Het appartement is prima onderhouden en direct instapklaar.
  • Zowel souterrain als begane grond zijn voorzien van camerabewaking.
  • Servicekosten zijn €188,– per maand, t.b.v. verzekeringen, onderhoud, schoonmaak en gebruik van de algemene ruimten, liftonderhoud, onderhoud groenvoorziening en opbouw reservefonds.
  • Actieve Vereniging van Eigenaren met een reservefonds en een meerjaren onderhoudsplan.

 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

 

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.