Keizerstraat 6 | Maastricht-Itteren

Op een prima locatie in het gezellige Maasdorp Itteren gelegen volledig gemoderniseerde 2- onder 1 kapwoning met 3 slaapkamers, garage/berging en ruime tuin met overdekt terras.

Typering:

Deze gezinswoning dateert uit 1960 en ligt aan de rand van Itteren. De woning is in 2022/2023 geheel gemoderniseerd en verduurzaamd. Itteren kenmerkt zich door haar dorpse karakter en ligt toch vlakbij de stad. Het zijn maar 10 autominuten tot hartje centrum Maastricht en het ligt 5 minuten van het gezellige centrum van Bunde en Meerssen, alwaar alle dagelijkse voorzieningen te vinden zijn. Ook kan men optimaal genieten van de natuur die zich rondom het dorp bevindt.

Souterrain:

Kelder (2.95 x 1.85) met plaatsing omvormer zonnepanelen.

Begane grond:

De gehele begane grond is v.v. een visgraad pvc-vloer en is v.v. vloerverwarming (2023). Entree/gang (4.60 x 1.00), meterkast, toilet, schitterende leefruimte bestaande uit woonkamer met tv-wand, eetkamer en leefkeuken (totaal ca. 52 m2) met moderne aanbouwcombinatie (2023) v.v. kookeiland en wandopstelling, cv-ruimte met plaatsing huurketel (Feenstra) en unit vloerverwarming, schuifpui naar overdekt terras (ca. 26 m2) en tuin met gazon, garage/berging (ca. 8 m2) met sectionaalpoort.

1e verdieping:

Deze verdieping is v.v. een laminaatvloer en vloerverwarming (2023). Overloop (ca. 5 m2), 3 slaapkamers respectievelijk groot ca. 11 m2, 7 m2 en 7 m2, prachtige moderne badkamer (ca. 7 m2) met badkamermeubel, inloopdouche en lig/bubbelbad.

2e verdieping:

Via vlizotrap te bereiken zoldervliering.

Algemeen:

Bouwjaar: 1960, gemoderniseerd en verduurzaamd in 2023, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 105 m2, garage/berging: ca. 8 m2, kelder: ca 5 m2, inhoud: ca. 391 m3, perceelgrootte: 250 m2, kunststof kozijnen met HR-glas, dakisolatie (nageisoleerd), bitumen daken (2017), spouwmuurisolatie (2023), 10 zonnepanelen, (elektrische) rolluiken. Energielabel B.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.