Keizer Lothariusstraat 8 | Meerssen

Vraagprijs: € 449.000,-

Instapklare vrijstaande woning op een mooie locatie in Rothem! Deze woning heeft 3 slaapkamers, een royale praktijk/hobbyruimte en een brede inpandige garage.

Typering:

Deze vrijstaande woning is gelegen op een rustige hoeklocatie in het kerkdorp Rothem, gemeente Meerssen. In Rothem zijn diverse voorzieningen voorhanden, o.m. een supermarkt en basisschool. Het centrum van Meerssen is op steenworp afstand en beschikt over een groot aanbod van winkelvoorzieningen en de benodigde alledaagse voorzieningen (huisartsenpost, basis- en voortgezet onderwijs, apotheek, bibliotheek, sportverenigingen etc.). De supermarkt Jumbo en het station van Meerssen en de bushaltes zijn op loopafstand te bereiken. De bereikbaarheid van de op- en afritten van de snelwegen A2 en A79 zijn in de nabijheid. Het centrum van Maastricht is binnen 10 minuten bereikbaar met de auto. Tevens zijn er diverse wandel- en fietsroutes in de nabijheid.

Souterrain:

Provisiekelder (3.53 x 2.42) met ingang/luik naar de kruipruimte.

Begane grond:

Hal/entree (3.06 x 1.00) met vaste kastenwand, toilet met fonteintje, meterkast, L-woonkamer (6.90 x 3.72) + (3.00 x 3.05) met openhaard en openslaande deuren naar het terras, fijne leefkeuken (6.00 x 3.36) met keukenopstelling v.v. inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel/vrieskast, heteluchtoven en combi-oven, openslaande deuren naar de tuin, ruime kantoor/hobbykamer (ca. 23 m2) met vaste kast, oprit naar brede garage (6.00 x 3.67) met tegelvloer, openslaande deuren, een aparte loopdeur en de aansluitingen witgoedapparatuur, royale onderhoudsarme tuin met buitenkeuken en houten tuinberging (ca. 14 m2), achterom via poort.

1e verdieping:

Overloop (2.35 x 0.90), slaapkamer I (4.28 x 3.49) met vaste trap naar zolderen een Frans balkon, slaapkamer II (3.90 x 2.48), slaapkamer III (3.27 x 2.73), in 2020 gerealiseerde moderne badkamer v.v. inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset.

2e verdieping:

Via trap in de masterbedroom te bereiken zolderverdieping, alwaar thans een kleedkamer en een bergruimte (samen ca. 8 m2 bij stahoogte 1,50 m), plaatsing cv-ketel en de zonneboiler (beiden eigendom).

Algemeen:

Bouwjaar 1964, perceelgrootte: 380 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 135 m2, overige inpandige ruimten: ca. 38 m2, buitenberging: ca. 14 m2, overkapping: ca. 12 m2, met tempex nageïsoleerd dakbeschot, kunststof kozijnen met HR++ beglazing, nagenoeg de gehele woning v.v. eiken vloeren, rolluiken. Fijne woning met mogelijkheden!

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.