Kasteel Hillenraadweg 30D | Maastricht

DIT APPARTEMENT WORDT U AANGEBODEN DOOR PIET STOHR MAKELAARDIJ

Bezichtigingen: U kunt een bezichtiging aanvragen via het contactformulier van Funda of rechtstreeks via e-mail bij Piet Stohr Makelaardij. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Op een goede en rustige locatie in de wijk ‘Nazareth’ gelegen knus hoekappartement met één slaapkamer, balkon en privé berging. Ideaal voor starters en alleenstaanden.

Typering:

Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping van het complex en ligt bovendien  in de korte nabijheid van het NS-station, scholen, winkels en recreatiemogelijkheden. De op- en afritten van autosnelwegen A2 en A79, alsmede de tunnels richting Luik zijn op steenworp afstand bereikbaar. Goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Souterrain:
Privé berging (3.25 x 1.80) en gemeenschappelijke fietsenstalling.

Begane grond:
Gezamenlijke hal/entree met intercom, bellentableau, brievenbussen, lift en trappenhuis.

Appartement (4e woonlaag, 3e verdieping):
Aan het einde van de (inpandige) galerij is de voordeur van het appartement met links en rechts ervan 2 kasten, waarvan 1 meterkast en 1 kast met de eigen cv-ketel.

Entree/hal (ca. 6 m2) met 2 muurkasten, toilet met fonteintje, badkamer met douche en wastafelmeubel, woonkamer (5.70 x 3.80) met open keuken (2.70 x 1.80) v.v. moderne aanbouwcombinatie met alle apparatuur, balkon (1.90 x 1.70), royale slaapkamer (4.40 x 2.70).

Algemeen:

Bouwjaar: 1987, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 53 m2, balkon: ca. 4 m2, berging: ca. 6 m2, inhoud: ca. 171 m3 (excl. berging), kunststof kozijnen met dubbele beglazing, servicekosten: € 136,– per maand (o.a. verzekeringen, schoonmaak en elektra gemeenschappelijke ruimten, onderhoud, reservering groot onderhoud, waterverbruik), openbaar parkeren in parkeerhavens naast de centrale ingang.

Aanvaarding in onderling overleg, doch op korte termijn beschikbaar.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Piet Stohr Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde oppervlakten en maten zijn indicatief.