Karolingenstraat 28 | Maastricht

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PIET STOHR MAKELAARDIJ.

(door-) Starters opgelet! Deze zeer goed onderhouden, in 2019 geheel gemoderniseerde tussenwoning, is gelegen op een rustige en gewilde locatie in het mooie Maastricht.

Typering:
De woning ligt in de directe nabijheid van de Frankenstraat en de Scharnerweg, in de wijk Wittenvrouwenveld. Het is een paar minuten lopen naar De Groene Loper en naar voorzieningen zoals basis- en middelbaar onderwijs, het United World College, diverse winkels en openbaar vervoer. Ook het AZM/Mumc+ en de kantoren van Randwyck zijn in de directe nabijheid. Het gezellige Wyck en de binnenstad van Maastricht liggen praktisch om de hoek. De uitvalswegen richting Eindhoven, Valkenburg, Heerlen/Kerkrade en Luik zijn op steenworp afstand.

Begane grond:

Entree/hal (3.95 x 1.05) met mooie tegelvloer, modern toilet met wandcloset, trapkast (met ingang kruipruimte), meterkast, gezellige woonkamer (3.80 x 3.75) met open keuken (5.90 x 2.90) v.v. moderne wandopstelling met koelkast, combi magnetron-oven en kookeiland v.v. inductie kookplaat, vaatwasser, spoelbak met quooker en veel kastruimte, eetkamer in de uitbouw (5.55 x 2.30) met schuifpui en airco-unit. De leefruimte is v.v. een prachtige lichte lamelparketvloer. Gezellig, geheel betegeld en onderhoudsarm tuintje met buitenberging (3.65 x 1.90). De achtertuin is middels een poortje voorzien van een achterom via een perceel met recht van overpad. Echter deze achterom is (al jaren) gesitueerd op het perceel van de buren.

1e verdieping:
De 1e verdieping is v.v. een mooie laminaatvloer. Overloop (1.80 x 2.05), slaapkamer I (master, 3.95 x 3.15) met airco en aansluitend prachtige ensuite badkamer (2.80 x 2.50, voormalige slaapkamer) v.v. ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel, slaapkamer II (3.75 x 2.95), L-wasruimte (ca. 3 m2, voormalige badkamer) met wastafelmeubel, wandcloset en de aansluitingen wasmachine en droger.

2e verdieping:
Zolderverdieping te bereiken via vlizotrap op de overloop. De zolder heeft een nokhoogte van circa 1.80 meter en hier hangt de HR-combiketel (2008, eigendom) en de omvormer van de zonnepanelen.

Algemeen:
Bouwjaar: 1951/1952, perceeloppervlakte: 93 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 97 m2, overige binnenruimte (zolder): ca. 6 m2 bij 1.50 m stahoogte), overige buitenruimte: (buitenberging): ca. 7 m2, inhoud: ca. 372 m3, grotendeels kunststof kozijnen, deels houten kozijnen, dubbele beglazing, uitbouw met dak- en spouwmuurisolatie, hoofddak met dakisolatie (nageïsoleerd), (elektrische) rolluiken, definitief energielabel ‘C’, 9 zonnepanelen (eigendom), airconditioning op de begane grond en op de 1e verdieping.

De voortuin is geen eigendom en wordt gehuurd van de Gemeente Maastricht voor € 12,50 per jaar!

Aanvaarding: in onderling overleg.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening – opkoopbescherming voor woningen (is bij deze woning van toepassing!).

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.