Kalverhof 2 | Bunde

ATTENTIE!  KIJKDAG op donderdag 8 april a.s.

Voor deze KIJKDAG kan uitsluitend TELEFONISCH een bezichtigingsafspraak worden gemaakt.

Deze royale instapklare 2-onder-1-kap woning met 5 (!) slaapkamers is gelegen op een gunstige locatie in Bunde. Diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatie zijn op loop/fietsafstand gelegen. Tevens zijn uitvalswegen richting Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen makkelijk te bereiken.

Begane grond:

De begane grond is voorzien van een mooie onderhoudsvriendelijke grindvloer en vloerverwarming. Entree met trapberging, meterkast en betegelde toiletruimte v.v. modern wandcloset en fonteintje, L-vormige woonkamer van ca. 33 m2 met toegang tot de tuin en schitterend overdekt terras, open keuken van ca. 7 m2 (2.25 x 2.80) met aanbouwkeuken in hoekopstelling en wandmeubel v.v. vaatwasser, magnetron, combi-oven, 4-pits elektrische kookplaat met warmhoudplaat, afzuigkap, koelkast en diepvries, garage (5.60 x 2.95), oprit met ruimte voor meerdere auto’s, royale fraai aangelegde tuin.

1e verdieping:

De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Overloop, moderne badkamer van ca. 6 m2 (2.23 x 2.74) v.v. inloopdouche, ligbad, toilet, vaste wastafel en vloerverwarming, slaapkamer I (3.70 x 2.75), slaapkamer II (4.70 x 2.75) en slaapkamer III (3.70 x 2.75).

2e verdieping:

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping welke is voorzien van een laminaatvloer, overloop, cv-wasruimte met aansluiting witgoedapparatuur en plaatsing van de cv-ketel Nefit (2012, eigendom), slaapkamer IV (4.40 x 2.72) en slaapkamer V (4.40 x 2.74) met vaste wastafel.

Algemeen:

Bouwjaar: 1986, perceelgrootte: 388 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 125 m2, garage: ca. 17 m2, overdekt terras: ca. 24 m2, inhoud: ca. 520 m3, dak- spouw en vloerisolatie, deels houten en deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, airconditioning.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.