Jupiterhof 33 | Maastricht

Zeer ruime tussenwoning (met garage) gelegen in een kindvriendelijke omgeving (voetgangers hofje) in de wijk Daalhof.

Typering:

De locatie is ideaal: de woning ligt op steenworp afstand van de winkelcentra Daalhof en Belfort. Parkeerplaatsen zijn vlakbij en in de directe omgeving zijn diverse voorzieningen: goede busverbinding met het centrum en het station, de populaire boerderij Daalhoeve, een basisschool, sportfaciliteiten en kinderopvang. Aan de rand van de wijk ligt een mooi wandelgebied en het is maar 2 kilometer fietsen naar het grote, recent vernieuwde winkelcentrum Brusselse poort.

Garage:

De (hoek)garage (met elektra) ligt op 30 meter van de woning en is separaat te koop voor € 29.000,– kosten koper. De garage heeft een afmeting van 5.60 x 3.40.

Souterrain:
De woning is geheel onderkelderd (ca. 47 m2) en voorzien van een hal (3.30 x 2.70), een royale hobbyruimte (5.90 x 3.00), badkamer (4.30 x 2.70) met aansluitend een sauna (2.40 x 1.75).

Begane grond:
Hal/entree met toilet en meterkast (ca. 6 m2), royale leefruimte met tegelvloer en vloerverwarming (totaal: ca. 42 m2) bestaande uit woonkamer en keuken. Keuken is v.v. 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Schuifpui naar de tuin met overdekt terras. Geheel beklinkerde onderhoudsvrije tuin met achterom en buitenberging (2.30 x 2.00). Heerlijke royale overkapping (6.20 x 3.15).

1e verdieping:
De overloop (incl. trappartij, 2.75 x 2.05) geeft toegang tot alle kamers.
Slaapkamer I (4.25 x 3.15) is aan de achterzijde gelegen en heeft zicht op de tuin;
Slaapkamer II (3.30 x 2.75) met vaste kastenwand en is eveneens aan de achterzijde gelegen.
Slaapkamer III (3.45 x 3.15) is gelegen aan de voorzijde.
De badkamer is ruim van opzet (2.75 x 2.25) en is v.v. een inloopdouche, toilet, wastafelmeubel met granieten blad en spiegelwand.

2e verdieping:
Bereikbaar middels een vaste trap.
De overloop (2.75 x 1.40) biedt toegang tot de 2 bergzolders, waarvan in 1 de plaatsing van de cv-combiketel (eigendom, 2017), slaap/hobbykamer IV (3.15 x 2.85) met dakvenster.

Algemeen:

Bouwjaar: 1973, perceelgrootte woning: 154 m2, perceelgrootte garage: 21 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 121 m2, gebruiksoppervlakte overige ruimten (kelder): ca. 47 m2, garage: ca. 20 m2, buitenberging: ca. 4 m2. Kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, dakisolatie.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.