Iepenlaan 67 | Bunde

Vraagprijs: € 399.000,-

BEZICHTIGINGEN OP AFSPRAAK!

Er kunnen OP AFSPRAAK bezichtigingen gepland worden op donderdag 4 juli van 10.00 tot 12.00 uur en op vrijdag 5 juli van 15.00 tot 17.00 uur. Mail of bel Piet!

Op een zeer gewilde locatie gelegen, te moderniseren 2- onder 1 kapwoning met prachtige uitbouw op de begane grond.

Typering:
Deze woning dateert van 1970/1971 en heeft een perfecte ligging aan de rand van Bunde. De Iepenlaan staat bekend als de mooiste laan van Bunde. Privacy, rust en ruimte biedt deze fijne gezinswoning. Met een beetje handen uit de mouwen kun je hier een mooi paleisje van maken! Bunde ligt op slechts 6 kilometer van het centrum van Maastricht en heeft goede verbindingen met de snelwegen A2 en A79. Daarnaast heeft Bunde een eigen treinstation (Maastricht-Eindhoven). Basis- en voortgezet onderwijs, vele sportverenigingen, winkels en een breed scala aan natuur in het Bunderbos en het Maas- en Geuldal, maken Bunde een geliefde plek om te wonen.

Begane grond:

De begane grond is hoofdzakelijk v.v. prachtige (visgraad) parketvloeren.
L-entree/hal (ca. 7 m2), meterkast, toilet met fonteintje, woonkamer/living (7.56 x 3.82) met gashaard en aansluitend de eet/zitkamer (5.84 x 3.80) met 3x dubbele openslaande deuren naar het (overdekt) terras, keuken (ca. 8 m2) met functionele keukencombinatie en trapkast alwaar ingang (wijn)keldertje (ca. 5 m2) en ingang kruipruimte, fraaie achtertuin met tuinterras v.v. overkapping, buitenberging (ca. 7 m2) en hobby/kantoor/praktijkruimte (ca. 15 m2) met loopdeur naar oprit, fraai aangelegde tuin.

1e verdieping:

Overloop (ca. 6 m2), vaste kast met aansluiting wasmachine, ruime slaapkamer I (4.20 x 3.75) royale slaapkamer II (3.83 x 3.30), slaapkamer III (2.82 x 2.50), badkamer (2.47 x 1.80) v.v. ligbad, bidet en dubbele wastafel.

2e verdieping:

Via vaste trap in slaapkamer te bereiken zolderetage met een gebruiksoppervlakte van ca. 13 m2 (bij h > 1.50m) en een nokhoogte van ca. 1.95m, plaatsing cv-combiketel.

Algemeen:
Bouwjaar 1971, perceelgrootte: 271 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 123 m2, overige ruimten: ca. 41 m2, inhoud: ca. 595 m3, houten kozijnen met dubbele beglazing, spouwmuren.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

In de koopakte zal o.a. ‘ouderdomsclausule’, de ‘niet bewoners-clausule’ en de ‘asbestclausule’ worden opgenomen. Tijdens de bezichtigingen zullen wij u informeren wat dit inhoudt.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.