Iepenlaan 49 | Bunde

Op een zeer gewilde locatie gelegen, goed onderhouden halfvrijstaande gezinswoning met prachtige achtertuin en mooi overdekt terras.

Typering:
Deze woning dateert van 1971 en heeft een perfecte ligging aan de rand van Bunde. De Iepenlaan staat bekend als de mooiste laan van Bunde. Privacy, rust en ruimte biedt deze gemoderniseerde gezinswoning. Bunde ligt op slechts 6 kilometer van het centrum van Maastricht en heeft goede verbindingen met de snelwegen A2 en A79. Daarnaast heeft Bunde een eigen treinstation (Maastricht-Eindhoven). Basis- en voortgezet onderwijs, vele sportverenigingen, winkels en een breed scala aan natuur in het Bunderbos en het Maas- en Geuldal, maken Bunde een geliefde plek om te wonen.

Begane grond:
De begane grond is v.v. mooie tegelvloeren.
Entree/hal (3.45 x 1.65) met trapkast en meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer/living (7.30 x 3.70) met schuifpui naar prachtig overdekt terras, semi-open keuken (3.85 x 2.50) met moderne keukencombinatie v.v. inductie kookplaat, rvs afzuigkap, combi magnetron/oven, vaatwasser en koelkast, groot overdekt en betegeld terras (6.25 x 3.40), zeer fraai aangelegde tuin (13.40 x 6.25) met achterom via loopdeur, royale garage (7.00 x 3.00) met tegelvloer en kantelpoort, te bereiken via lange oprit, geschikt voor meerdere auto’s.

1e verdieping:
Overloop (2.70 x 1.25), trapkast, ruime slaapkamer I (3.70 x 3.30) met laminaatvloer en balkon (aan voorzijde), royale slaapkamer II (3.90 x 3.70) met laminaatvloer, moderne badkamer (2.90 x 2.50) v.v. ligbad, douchecabine, badmeubel met 2 wastafels, spiegelkast en wandkast, wasruimte (1.95 x 1.55) met aansluitingen wasmachine, droger en separaat toilet.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolderetage met laminaatvloer, overloop/voorzolder (3.70 x 2.50) met bergingen in de spits, kast met cv-combiketel (Remeha, eigendom), (ouder)slaapkamer III (4.25 x 3.70) met vaste kast, dakkapel, Velux venster en bergingen in de spits.

Algemeen:
Bouwjaar 1971, perceelgrootte: 260 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 110 m2, overige ruimten: ca. 21 m2, inhoud: ca. 400 m3, dakisolatie (nageïsoleerd), kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.