Iepenlaan 15 | Bunde

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PIET STOHR MAKELAARDIJ:

Op een zeer gewilde locatie gelegen, zeer ruime halfvrijstaande gezinswoning met 4 slaapkamers, garage en royale achtertuin met terrassen.

Typering:
Deze woning dateert van 1971 en heeft een perfecte ligging aan de rand van Bunde. De Iepenlaan staat bekend als de mooiste laan van Bunde. Privacy, rust en ruimte biedt deze gezinswoning. Bunde ligt op slechts 6 kilometer van het centrum van Maastricht en heeft goede verbindingen met de snelwegen A2 en A79. Daarnaast heeft Bunde een eigen treinstation (Maastricht-Eindhoven). Basis- en voortgezet onderwijs, vele sportverenigingen, winkels en een breed scala aan natuur in het Bunderbos en het Maas- en Geuldal, maken Bunde een geliefde plek om te wonen.

Begane grond:

De begane grond is v.v. een leistenen vloer met grotendeels vloerverwarming.
Entree/hal (ca. 7 m2), toilet met wandcloset en fonteintje, meterkast, royale woonkamer/living (ca. 42 m2) met openslaande deuren naar terras, open keuken (3.50 x 2.20) met moderne keukencombinatie met eiland v.v. inductie kookplaat met afzuiging, combi magnetron/oven, vaatwasser, koelkast en vrieskast, natuurlijk aangelegde en royale achtertuin met diverse (overkapte) terrassen, achterom via poort, zonnescherm, royale garage (6.05 x 3.05) met kantelpoort, te bereiken via lange oprit, geschikt voor meerdere auto’s.

1e verdieping:

Z-overloop (ca. 6 m2), ruime slaapkamer I (masterbedroom, ca. 22 m2) met balkon, slaapkamer II (3.45 x 2.70), slaapkamer III (3.30 x 2.75), waskamer (2.10 x 2.05) met aansluitingen witgoed, badkamer (2.90 x 2.50) v.v. inloopdouche, wastafel en wandcloset.

2e verdieping:

Via vaste trap te bereiken zolderetage, voorzolder (5.00 x 4.90), slaap(hobby)kamer IV (5.00 x 2.70) met plaatsing cv-combiketel (eigendom), vaste kasten, bergzolder (5 m2).

Algemeen:
Bouwjaar 1971, perceelgrootte: 385 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 135 m2, overige ruimten: ca. 24 m2, inhoud: ca. 480 m3, deels houten, deels kunststof kozijnen, dubbele beglazing, rolluiken.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aan de genoemde maatvoeringen in deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.