Humcoverstraat 8 | Meerssen

Op een prima locatie en op loopafstand van het gezellige centrum van Meerssen gelegen leuke 2-onder-1 kap (starters)woning.

Typering:

Het pand is zeer geschikt voor starters op de woningmarkt, die hier een eigen ‘paleisje’ van willen maken. Dan kan men hier voor vele jaren een heel leuke woonbestemming hebben. De locatie is zondermeer goed te noemen. Vele (winkel)voorzieningen liggen op steenworp afstand, terwijl de bereikbaarheid van het openbaar vervoer (bus en trein) eveneens in de directe nabijheid is. De woning ligt aan de doorgaande Humcoverstraat richting Ulestraten en op korte afstand van het vernieuwde en sfeervolle centrum van Meerssen met winkels en overige voorzieningen. Deze gewilde locatie kenmerkt zich door hoogwaardig winkelniveau en goede verbindingen met Eindhoven-Maastricht en Heerlen-Aken (A2, A76). Aan de achterzijde van de woning is het heerlijk rustig omdat de woning grenst aan een groene omgeving.

Souterrain:

Royale en prima onderhouden provisiekelder (3.90 x 2.40) met tegelvloer, ingang kruipruimte en plaatsing van de huurgeiser.

Begane grond:

Entree/hal (3.60 x 1.10) met tegelvloer, toilet met duoblok, meterkast, L-leefruimte bestaande uit woon/eetkamer (6.50 x 3.55) met openhaard en openslaande deuren naar tuinterras, open keuken (2.80 x 2.70) met houten aanbouwcombinatie v.v. 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en oven (defect), fijne bijkeuken (3.00 x 2.10) met tegelvloer en plaatsing cv-ketel (Remeha, 2019, huur), inpandig te bereiken garage (5.50 x 3.15) met kantelpoort, tegelvloer en aansluiting wasmachine en mogelijkheid voor plaatsing van overige witgoedapparatuur, buitenberging (2.00 x 2.00), tuinterras en middels 5 treden te bereiken verhoogde tuin met gazon. In de achtertuin van dit huis is de hele dag zon (ligging zuidoost) en is er optimale privacy. De woning heeft aan de achterzijde op de begane grond prima uitbouwmogelijkheden.

1e verdieping:
Overloop (1.85 x 0.90), slaapkamer I (3.50 x 3.00), slaapkamer II (3.75 x 3.10) en slaapkamer III (2.85 x 2.15) met muurkast, gedateerde doch functionele badkamer (2.40 x 2.00) v.v. ligbad en wastafel.

2e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken royale zolder. Mogelijkheid voor realisatie van een grote 4e slaap/hobbykamer via een vaste trap.

Algemeen:

Bouwjaar: 1960, perceelgrootte: 210 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 80 m2, overige (berg)ruimten: ca. 47 m2, houten kozijnen met enkele- en dubbele beglazing, rolluiken, geen spouw- en dakisolatie. Leuke en technisch goed onderhouden woning.

Aanvaarding in onderling overleg.

In het verleden is door de gemeente Meerssen aangegeven dat bewoners een stuk grond aan de achterzijde bij kunnen kopen, echter de actuele status hiervan is niet bekend. Indien de toekomstig eigenaar hierin interesse heeft, dient deze zelf met de gemeente nadere afspraken te maken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.