Humcoverstraat 149 | Meerssen

Karakteristiek en sfeervol vrijstaand woonhuis, gelegen op een landelijke locatie, midden in het groen, met een prachtig overdekt terras (patio) en een verhoogde tuin met schitterend uitzicht.

Typering:

Deze royale jaren ’20 woning is zeer geschikt voor doorstarters op de woningmarkt. Ze kunnen er, net als de huidige eigenaren voor vele jaren een heel fijne woonbestemming hebben. Deze locatie in het groen aan de rand van het Heuvelland is zonder meer goed te noemen. Veel (winkel)voorzieningen liggen op steenworp afstand en ook aansluitingen van het openbaar vervoer (bus en trein) zijn in de directe nabijheid. De woning ligt aan de Humcoverstraat, de doorgaande weg tussen Meerssen en Ulestraten op korte afstand van het vernieuwde en sfeervolle centrum van Meerssen met winkels en andere voorzieningen. Deze gewilde locatie kenmerkt zich door hoogwaardig winkelniveau en goede verbindingen met Eindhoven-Maastricht (A2) en Heerlen-Aken (A76). Aan de achterzijde van de woning is het heerlijk rustig omdat de woning grenst aan een – goed toegankelijk – natuurgebied.

Souterrain:

Provisiekelder (4.18 x 3.99), te bereiken vanuit de keuken.

Begane grond:

Entree/gang (ca. 4 m2) met tegelvloer, meterkast, tussenhal (ca. 9 m2) met lichtkoepel, toilet met wandcloset en fonteintje, mooie ruime eetkamer (6.33 x 3.82) met houten vloer, zitkamer(6.94 x 3.65) met marmoleum en voorzetkachel, openslaande deuren naar overdekt terras, ruime keuken (4.19 x 3.79) met moderne witte keukencombinatie v.v. 5-pits gaskookplaat, magnetron, oven, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en granieten werkblad, bijkeuken (ca. 7 m2) met aansluitingen wasmachine/droger en plaatsing cv-combiketel (eigendom, Remeha, bouwjaar 2018), groot betegeld en gedeeltelijk beplant terras (patio 6.00 x 6.00) met prachtige nieuwe overkapping v.v. elektrisch op afstand bedienbare zonwering, bergruimte (3.65 x 2.00) en een middels trap te bereiken verhoogde tuin met gazon en royale (geïsoleerde) berging (3.49 x 2.81). Zowel aan de voor- als achterzijde is er zicht op een groene omgeving. Er is een achterom via de oprit (ruimte voor twee auto’s) met royale carport (6.03 x 3.11).

1e verdieping:

Overloop (5.15 x 1.58 incl. trappartij), slaapkamer I (4.44 x 4.04), slaapkamer II (5.14 x 2.76), slaapkamer III (3.30 x 2.71), overloopje naar geheel vernieuwde moderne badkamer (4.04 x 1.87) v.v. inloopdouche, wastafelmeubel, en designradiator, separaat toilet met wandcloset.

2e verdieping:

Via vaste trap te bereiken zeer royale zolder (ca. 29 m2), verdeeld in twee separate ruimtes geschikt voor hobby, slapen/werken, elk voorzien van grote Velux-dakvensters met op afstand bedienbare elektrische rolluiken en diverse (ruime) bergingen in de spits. Plaatsing omvormer zonnepanelen.

Algemeen:

Bouwjaar: ca. 1920 (uitbreidingen en verbeteringen in jaren 50, 1990, in 2007, 2017 en 2020), perceelgrootte: 540 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 188 m2, overige inpandige ruimten: ca. 25 m2, overdekt terras (patio) en carport: ca. 65 m2, externe berging: ca. 10m2, inhoud: ca. 798 m3, houten kozijnen met dubbele (+)beglazing, dakisolatie (Unidek), deels spouwmuurisolatie, deels voorzetwanden, voorgevel massief, deels houten en deels betonnen vloeren, zonnepanelen (16), energielabel C. Zie ook de plattegronden op www.funda.nl.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste);

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud;

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.