Hultersdreef 28C | Maastricht

Vraagprijs: € 215.000,-

Net appartement op de tweede verdieping (geen lift) met twee slaapkamers en twee balkons, gelegen in de gewilde wijk Belfort te Maastricht.

Typering:

Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van winkels, scholen, het stadscentrum en het openbaar vervoer. Het appartement heeft blijvend groen uitzicht aan de achterzijde en vrij uitzicht aan de voorzijde.

Souterrain:
Privé-berging (ca. 4 m2) en meterkast.

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree, trappenhuis, brievenbussenunit en bellentableau;
Voor het complex is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

2e  verdieping:
Entree (3.90 x 1.30), riante doorzon woonkamer (ca. 36 m2) v.v. laminaatvloer, gesloten keuken (4.50 x 1.70) met aanbouwcombinatie v.v. diverse apparatuur en toegang tot balkon aan voorzijde, bijkeuken (2.20 x 1.70) met witgoedaansluitingen, slaapkamer I (4.15 x 2.85) met toegang tot balkon, slaapkamer II (4.15 x 2.35) met toegang tot balkon achterzijde, badkamer (ca. 5 m2) met douche en wastafelmeubel, toilet met wandcloset en fonteintje.

Algemeen:
Bouwjaar: 1965, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 80 m2, overige ruimte (berging): ca. 4 m2, inhoud: ca. 240 m3, energielabel ‘D’ (geldig tot 5-7-2027), kunststof kozijnen met dubbel glas, maandelijkse bijdrage VvE is € 239,- (inclusief voorschot stookkosten, waterverbruik, (groot)onderhoud, verzekeringen etc.), huurgeiser (€ 13,82 per maand).

Verhuur:
Op dit moment is het appartement (nog) verhuurd. De huidige huurder heeft de huurovereenkomst per 1 augustus 2023 opgezegd.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan worden ontleend. Alle rechten voorbehouden.