Hubert Parisstraat 11 | Maastricht

Fijne tussengelegen gezinswoning met 3 slaapkamers, multifunctionele kelder en zonnepanelen in de geliefde wijk Heugemerveld in Maastricht!

Typering:

De buurt “Heugemerveld” grenst aan het Céramique, welke een goede en snelle verbinding heeft met o.a. het station en het centrum van Maastricht. Daarnaast zijn uitvalswegen richting autosnelwegen (Luik, Eindhoven, Heerlen/Aken) en het Limburgse Heuvelland snel en gemakkelijk te bereiken. Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, banken en openbaar vervoer zijn gelegen in de directe nabijheid. Instellingen zoals Mecc, AZM, Vodafone, Gouvernement en Universiteit liggen op loopafstand.

Souterrain:

Geheel onderkelderd souterrain welke is ingedeeld in 3 ruimten (totaal ca. 38 m2) met een stahoogte van ca. 2 meter. Deze ruimte is voor meerdere doeleinden geschikt. Thans is de ruimte in gebruik als berging en wasruimte met aansluitingen witgoed en biedt toegang middels buitentrap tot achtertuin. Plaatsing cv-combiketel (Remeha, bj. 2021, eigendom).

Begane grond:

De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer. Entree via inkomhal, meterkast (automaat), toilet met wandcloset en fonteintje, woon/eetkamer (6.95 x 3.80), semi-open keuken (2.50 x 1.90) voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast, onderhoudsvrije achtertuin met achterom.

1e verdieping:

Overloop met toegang tot de slaapkamers en badkamer. Slaapkamer I (3.80 x 3.40) incl. 2 inloopkasten van 1.70 x 0.90, slaapkamer II (3.45 x 2.80), slaapkamer III (2.85 x 2.50), moderne badkamer (2.20 x 1.80) v.v. ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset.

 2e verdieping:

De bergzolder is toegankelijk middels luik met losse trap. Deze is uitsluitend te gebruiken als bergruimte. Plaatsing omvormer zonnepanelen.

Algemeen:

Bouwjaar: 1951, perceelgrootte: 115 m2, 1/29 aandeel in de mandeligheid totaal groot: 305 m2, gebruiksoppervlakte: ca. 118 m2 incl. souterrain van ca. 38 m2, inhoud woning: ca. 387 m3, 10 zonnepanelen (huur € 50,- p.m.), energielabel B, dakisolatie Unidek, kunststof en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, Fijne gezinswoning dichtbij het centrum van Maastricht.;

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.