Henri Dunantstraat 15 | Ulestraten

Op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie gelegen halfvrijstaande woning met 4 slaapkamers, ruime oprit (geschikt voor meerdere auto’s), garage en de achtertuin op het oosten.

Typering:

De locatie is sfeervol en biedt alle rust en een optimaal woonklimaat. De woning ligt in een rustige straat en op korte afstand van winkels en de basisschool van Ulestraten. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekert van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt.

Begane grond:

De gehele verdieping is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming. Entree/hal (ca. 5 m2), meterkast, toilet met wandcloset fonteintje, royale leefruimte (totaal: ca. 53 m2) bestaande uit woonkamer met openhaard en open keuken met L-keukenopstelling v.v. van keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser en spoelbak, bijkeuken (2.80 x 2.20), garage (6.00 x 2.95) met sectionaalpoort, royale op te knappen tuin op het oosten, oprit en garage (5.81 x 3.35).

1e verdieping:

De 1e verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer. Overloop (2.00 x 1.95), slaapkamer I (6.15 x 3.00), slaapkamer II (4.20 x 3.05), slaapkamer III (3.40 x 3.00), gedateerde betegelde badkamer (2.80 x 2.00), met ligbad, douche en wastafel, separaat toilet,

2e verdieping:

Via vaste trap te bereiken zolderverdieping met laminaatvloer, overloop/voorzolder (5.30 x 3.05) en slaapkamer IV (5.30 x 3.00), kunststof dakkapel met dubbele beglazing, plaatsing cv-combiketel (Nefit, huur, 2021) en de unit mechanische ventilatie, aansluitingen wasmachine en droger.

Algemeen:

Bouwjaar: 1978, perceeloppervlakte: 354 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 140 m2, overige inpandige ruimten (garage/bijkeuken): ca. 24 m2, inhoud: ca. 588 m3.

De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuren en grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing.

Aanvaarding in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals cv-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc., dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.