Henri Dunantstraat 14 | Ulestraten

Op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie gelegen DIRECT INSTAPKLARE, ENERGIEZUINIGE halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers, ruime oprit (geschikt voor meerdere auto’s), carport, garage en onderhoudsarme achtertuin op het zuidwesten.

Typering:

De locatie is sfeervol en biedt alle rust en een optimaal woonklimaat. De woning ligt in een rustige straat en op korte afstand van winkels en de basisschool van Ulestraten. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekert van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt.

Begane grond:

De begane grond is voorzien van een prachtige, strakke gietvloer. Entree/hal (2.50 x 1.40)), meterkast, toilet met wandcloset fonteintje, prachtige royale leefruimte (totaal: ca. 52 m2) bestaande uit L-woonkamer, op de tuin georiënteerde eetkamer met lichtstraat, open keuken met moderne U-keukenopstelling v.v. van inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, spoelbak en royaal houten werkblad, wasruimte (3.40 x 1.50) met granieten vloer en aansluitingen witgoed, garage/berging (5.80 x 3.10) met tegelvloer, sectionaalpoort, keukenblok v.v. ingebouwde oven en vaste trap naar ruime vliering (5.70 x 3.00) met dakvenster en plaatsing van de omvormer (zonnepanelen), sfeervolle, geheel beklinkerde tuin op het zuidwesten met overkapte lounge ruimte en kleine berging.

1e verdieping:

De 1e verdieping is voorzien van een parketvloer met uitzondering van de badkamer. Overloop (2.40 x 1.00), slaapkamer I (4.30 x 3.00) met vaste kastenwand, slaapkamer II (4.75 x 2.10), slaapkamer III (3.70 x 2.00) met kastenwand, ruime betegelde badkamer (3.05 x 2.10), met inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset.

2e verdieping:

Via vlizotrap te bereiken zolderverdieping, uitsluitend te gebruiken als bergzolder met plaatsing cv-combiketel (Nefit HR, eigendom, geplaatst 2021).

Algemeen:

Bouwjaar: 1982, perceeloppervlakte: 247 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 110 m2, overige inpandige ruimten (garage en vliering): ca. 33 m2, gebouwgebonden buitenruimten (carport en loungeruimte): ca. 35 m2, inhoud: ca. 540 m3. De woning is voorzien van dakisolatie (nageïsoleerd), spouwmuren, kunststof, aluminium en deels houten kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, horren, vloerverwarming in de uitbouw (eetkamer), 10 zonnepanelen (eigendom), zonnescherm.

Aanvaarding in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals cv-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc., dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.