Haimonstraat 4 | Beek

In een kindvriendelijke nieuwbouwwijk tegenover een groenvoorziening gelegen instapklare vrijstaand geschakelde gezinswoning met 3 slaapkamers, royale zolderkamer en fijne tuin op het zuidoosten.

Typering:

Deze zeer goed afgewerkte hoekwoning ligt nabij het winkelcentrum Makado en de uitvalswegen richting Maastricht, Heerlen en Eindhoven. De bereikbaarheid is zondermeer goed te noemen. Op korte afstand van de woning zijn een basisschool en middelbare scholen voorhanden. Ook liggen winkels, supermarkten en cafés/restaurants in de directe omgeving, terwijl bushaltes en een NS-station niet ontbreken. Beek is een verstedelijkt dorp en vertoont zowel sfeervolle dorpse als stedelijke kenmerken. Derhalve een heerlijk woon- en leefklimaat.

Begane grond:

Begane grond is v.v. een schitterende plavuizen vloer.

Hal/entree (1.85 x 1.50), modern toilet met wandcloset en fonteintje, garderobenis, meterkast, heerlijke leefruimte (totaal ca. bestaande uit de woon/zitkamer met gashaard en open keuken met aanbouw/kastenwand en kookeiland v.v. de volgende apparatuur: inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron-oven, vaatwasser, koelkast, quooker en composiet werkblad, bijkeuken (3.15 x 2.20) met keukenblok en aansluitingen witgoed, garage/berging (4.85 x 2.80/2.20) met verdeler vloerverwarming en openslaande deuren naar de oprit, heerlijke en fraai aangelegde achtertuin op zuidoost.

1e verdieping:

De verdieping is v.v. een duurzame laminaatvloer.

Overloop (3.05 x 1.00), 3 royale slaapkamers resp. (4.95 x 2.75), (4.35 x 2.75) en (3.05 x 2.60), schitterende moderne badkamer (3.05 x 2.60) v.v. inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en designradiator, separaat toilet met wandcloset.

2e verdieping:

Via vaste trap te bereiken zolderverdieping (ca. 27 m2) met laminaatvloer en plaatsing unit mechanische ventilatie, combiketel (eigendom 2018), omvormer zonnepanelen.

Algemeen:

Bouwjaar: 2018, perceelgrootte: 213, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 140 m2, garage/berging: ca. 12 m2, inhoud: ca. 576 m3, vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping, geheel v.v. rolluiken, dak, spouw- en vloerisolatie, geheel v.v. hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, 15 zonnepanelen.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 3 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.