Haimonstraat 12 | Beek

In een kindvriendelijke nieuwbouwwijk tegenover een groenvoorziening gelegen geheel instapklare halfvrijstaande gezinswoning met 3 slaapkamers, royale zolderkamer en fijne zonnige tuin met overkapping op het noordwesten.

Typering:

Deze zeer goed afgewerkte woning ligt nabij het winkelcentrum Makado en de uitvalswegen richting Maastricht, Heerlen en Eindhoven. De bereikbaarheid is zondermeer goed te noemen. Op korte afstand van de woning zijn een basisschool en middelbare scholen voorhanden. Ook liggen winkels, supermarkten en cafés/restaurants in de directe omgeving, terwijl bushaltes en een NS-station niet ontbreken. Beek is een verstedelijkt dorp en vertoont zowel sfeervolle dorpse als stedelijke kenmerken. Derhalve een heerlijk woon- en leefklimaat.

Begane grond:

De gehele begane grond is v.v. vloerverwarming. Hal/entree (2.20 x 1.85), modern toilet met wandcloset en fonteintje, meterkast, garderobenis, heerlijke leefruimte (totaal ca. 42 m2) bestaande uit de zit/eetkamer met openslaande deuren naar het terras en de open keuken met prachtige aanbouwcombinatie en kookeiland v.v. de volgende apparatuur: Bora inductie-kookplaat, in plafond geïntegreerde afzuigkap, combi magnetron-oven, stoomoven, vaatwasser en koel/vrieskast, trappenhuis naar verdieping, royale geïsoleerde garage (7.75 x 2.90) met kantelpoort en deur naar de tuin, heerlijke en fraai aangelegde achtertuin op noordwest met een zeer groot terras (8.85 x 4.15) v.v. mooie overkapping (5.65 x 4.15).

1e verdieping:

De 1e verdieping is v.v. een duurzame PVC-vloer en vloerverwarming. Overloop (3.10 x 1.00), slaapkamer I (3.30 x 2.80) + inloopkast (2.80 x 1.85), slaapkamer II (4.05 x 2.80) en slaapkamer III (3.10 x 2.60), schitterende moderne badkamer (3.05 x 2.55) v.v. inloopdouche, vrijstaand ligbad, wastafelmeubel met dubbele wastafel, separaat toilet met wandcloset.

2e verdieping:

De zolder is eveneens v.v. een PVC-vloer. Via vaste trap te bereiken zolderverdieping (ca. 28 m2 bij 1.50h) met dakvenster, plaatsing unit mechanische ventilatie, cv-combiketel (eigendom 2016), omvormer zonnepanelen, airco en de aansluitingen witgoedapparatuur.

Algemeen:

Bouwjaar: 2016, perceelgrootte: 234 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 134 m2 (incl. zolder), gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimten: ca. 23 m2 (garage) en terrasoverkapping ca. 24 m2, inhoud: ca. 562 m3, vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping, dak, spouw- en vloerisolatie, geheel v.v. hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, 11 zonnepanelen en aanwezige airconditioning.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 3 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.