Haimonstraat 10 | Beek

KIJKDAG op vrijdag 2 april 2021. Bezichtigingen uitsluitend na telefonische afspraak. WELKOM!

In een kindvriendelijke nieuwbouwwijk tegenover een groenvoorziening gelegen geheel instapklare vrijstaande gezinswoning met 3 slaapkamers, royale (recent vernieuwde) zolderkamer en fijne zonnige tuin op het noordwesten.

Typering:

Deze zeer goed afgewerkte woning ligt nabij het winkelcentrum Makado en de uitvalswegen richting Maastricht, Heerlen en Eindhoven. De bereikbaarheid is zondermeer goed te noemen. Op korte afstand van de woning zijn een basisschool en middelbare scholen voorhanden. Ook liggen winkels, supermarkten en cafés/restaurants in de directe omgeving, terwijl bushaltes en een NS-station niet ontbreken. Beek is een verstedelijkt dorp en vertoont zowel sfeervolle dorpse als stedelijke kenmerken. Derhalve een heerlijk woon- en leefklimaat.

Begane grond:

Begane grond is v.v. een schitterende plavuizen vloer met vloerverwarming. Hal/entree (1.60 x 1.40), modern toilet met wandcloset en fonteintje, meterkast, kast met verdeler vloerverwarming, heerlijke leefruimte (totaal ca. 44 m2) bestaande uit de woon/zitkamer met gashaard, schuifpui naar het terras en de open keuken met prachtige aanbouw/kastenwand en kookeiland v.v. de volgende apparatuur: Bora inductie-kookplaat met geïntegreerde afzuiging, combi magnetron-oven, vaatwasser, koelkast, quooker en composiet werkblad, trappenhuis naar verdieping, royale geïsoleerde garage/bijkeuken (7.40 x 2.60) met sectionaal poort, keukenblok en aansluitingen witgoed, fijne buitenberging (ca. 6 m2), heerlijke en fraai aangelegde achtertuin op noordwest met een zeer groot overdekt terras (5.85 x 4.05), 2 opritten en een achterom via poortje.

1e verdieping:

De 1e verdieping is v.v. een duurzame brede laminaatvloer en vloerverwarming. Overloop (3.10 x 1.00), 3 royale slaapkamers resp. (5.40 x 2.95), (4.15 x 2.75) en (3.10 x 2.60), schitterende moderne badkamer (2.70 x 2.20) v.v. inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel met dubbele wastafel en spiegelwand, separaat toilet met wandcloset.

2e verdieping:

Via vaste trap te bereiken recent vernieuwde zolderverdieping (ca. 34 m2) met grote dakkapel en laminaatvloer, plaatsing unit mechanische ventilatie, cv-combiketel (eigendom 2018), omvormer zonnepanelen, 2e verdeler vloerverwarming.

Algemeen:

Bouwjaar: 2018, perceelgrootte: 316 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 157 m2, (incl. garage/bijkeuken van ca. 20 m2), externe bergruimte: ca. 6 m2 en terrasoverkapping ca. 24 m2, inhoud: ca. 581 m3, vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping, rolluiken, dak, spouw- en vloerisolatie, geheel v.v. hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, zonnescreen woonkamer, 15 zonnepanelen.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 3 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.