Groot Berghem 12 | Ulestraten

Op een rustige locatie gelegen volledig te renoveren drive-in woning met 3 slaapkamers en een tuin met veel hoogteverschillen.

Typering:

De locatie is prima en biedt alle rust en een optimaal woonklimaat. De winkels en basisschool in het Zuid-Limburgse Ulestraten liggen op loopafstand. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen.

Begane grond (straatniveau):

Entree/hal (4.75 x 2.00) met trap naar de verdieping, meterkast. Royale L-garage (ca. 32 m2) met kantelpoort en de aansluitingen witgoedapparatuur.

1e verdieping (tuinniveau):

Overloop, toilet met fonteintje, bergkast, woonkamer/living (7.50 x 3.55) met balkon aan de voorzijde, open keuken (2.00 x 2.70) met (te vervangen) keukencombinatie, deur naar de tuin, terras, omhoog lopende tuin, achterom.

2e verdieping:

Overloop (2.40 x 0.90), slaapkamer I (3.50 x 3.35), slaapkamer II (4.05 x 3.30), slaapkamer III (2.70 x 2.25), badkamer v.v. douche, vaste wastafel en toilet.

3e verdieping:

Zolderverdieping te bereiken via vlizotrap, plaatsing cv-combiketel.

Algemeen:

Bouwjaar: 1982, perceelgrootte: 290 m2, gebruiksoppervlakte wonen: ca. 93 m2 (excl. garage, ca. 32 m2 en zolder, ca. 16 m2), inhoud: ca. 511 m3, geen isolerende voorzieningen aanwezig, verschillende kozijnen met deels dubbele en deels enkele beglazing.

Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.